minkä ikäisenä ihmisten ilmoille?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

:-)

Tarkoitan siis että millaisia ohjeita olette nyt saaneet että koska saa vauvan kanssa mennä ulos, entä esim. kauppakeskukseen?

Meille sanottiin sairaalassa että jos ilmat on hyvät niin saa mennä ihan vaikka heti ulkoilemaan. Kävimme eilen sitten pikaisen kierroksen itäkeskuksessa ihan vaan turvaistuimessa matkasimme ja nyt ajattelin että olikohan liian aikaista kun vauva vasta oli 5 päivän ikäinen?

Toivotaan vaan ettei mitään suurta pöpöä sieltä saanut, tosiaan kävimme vaan kahdessa kaupassa mutta vilisi siellä ihmisiä tietenkin aika paljon.

Kommentit (4)

Vierailija

7 pv:n ikäisenä. Hän on kulkenut mukanamme joka paikassa, koiranäyttelyistä kauppakeskuksiin ihan pienestä vauvasta asti eikä meillä ole ollut mitään ongelmia, sairauksia tms. En usko turhaan hössötykseen vaan terveeseen maalaisjärkeen. En todellakaan usko, että vauvanne olisi saanut mitään pöpöjä kauppakeskuksessa.

Charlotte ja poika 5kk ja rv 7+5

Vierailija

elikkä ekan kerran vaunulenkillä (noin20 min) 6 päivän ikäisenä kaupassa. Siitä lähtien lähes joka päivä sekä vaunuilemassa että kaupoilla, hevostallilla, Horse Showssa... Syykin on tähän on se, että poika viihtyy paremmin " liikkeessä" .tuiskuneiti79 + poika 6 vk

Vierailija

Eli meillä esikoinen oli viikon sairaalassa ja heti kotiinpääsyn jälkeen oli mukana ruokakaupassa ja myöhemmin on myös meillä lapsi kulkenu joka paikassa mukana ja paljon on reissattu, ja sairasteltu ei ole juuri mitään. Kuopuksen kanssa oltiin sairaalassa vaan 2 päivää, joten hän oli reilusti alle viikonikäinen kun on ollut jo kaupassa mukana, ja ulkoiltiinkin (siis käytiin kävelyllä) 4pv ikäisenä neuvolan th ainakin sanoi että hyvin voi varsinkin kesällä viedä lapsen heti ulos, kun on normaalin kokoinen terveenä syntynyt lapsi, muistaa vaan että pienelle vauvalle pitää hiukan reilummin pukea vaatteita. Siihen en kummankaan kohdalla ole saanut neuvolasta mitään " suosituksia/rajoituksia" koska kauppoihin ym.. ihmisten ilmoille voi viedä, mutta mun mielestä voi ihan hyvin viedä, voihan niitä pöpöjä saada muualtakin, esim. jos toinen vanhemmista käy jossain ja saa pöpön, niin tuo sen tullessaan kotiin, ei paljon auta vaikka vauva olis vaan koko ajan kotona. Ja jos vauva nyt on jossain vaunuissa tai turvakaukalossa, eikä kukaan mene häntä lääppimään tai yski päin naamaa, niin ei varmaan ole kovin todennäköistä saada mitään pöpöjä...mahdollista varmaan, tuskin kovin todennäköistä!

Vierailija

Kun meidän tyttö syntyi, oli tosi kovat pakkaset, eli vähän aikaa piti odotella kotiutumisen jälkeen liikkeellelähtöä. Oli alle kaksiviikkoinen, kun autoiltiin mummolaan. Ja pienillähän on tosi hyvät vasta-aineet, eli ei niitä pöpöjä kannata pelätä. Vaikka me ei oltukaan heti liikenteessä, niin meillä kävi vieraita alusta asti lähes päivittäin.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat