Vierailija

.

Kommentit (7)

On niin pieni taloyhtiön piha, että jos viskaa tupakantumpin autopaikan läheisyyteen, se onkin jo yhteisella asfalttialueella, joka ei ole parkkipaikkaa.

Meilläkin on yksi naapuri joka jättää natsojaan pitkin, ja etenkin silloin kun oma lapsi oli vielä siinä "syödään maasta kaikkea mitä löytyy" -iässä, se raivostutti todella paljon.Mikään roskaaminen ei ole hyväksyttävää, mutta myrkylliset tumpit ovat tietysti vielä paljon pahempia kuin vaikka karkkipaperit.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Mutta eihän autopaikka ole mikään yleinen tupakantumppipaikka. Ja lapset on nopeita. Jos lapsi juoksee auton taakse ei vie kauaakaan että saattaa olla jotain ylimääräistä suussa pihasta otettuna. Jos on kymmeniä tupakantumppeja oma autopaikka täynnä ehkä niitä vois vähän siivota joskus. Haloo!

sille saastaiselle tumpille. Juuri seurasin miten juna-asemalla ihan tavallisen, fiksun näköinen 40 vee nainen tulee tupakka suussa, heittää sen KESKELLE JUNA-ASEMAN PIHAA!!!, hieraisee kerran korkkarilla pikaisesti ja jatkaa matkaa. Voi luoja, mikä teitä tupakoitsijoita oikein vaivaa?!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Miten teillä muilla, jotka asutte kerrostalossa tai rivitalossa? Jättääkö teillä naapurit tupakantumppinsa yhteisille piha-alueille esim. parkkipaikalle? Täällä ainakin jotkut jättää isot määrät tupakantumppeja autopaikallensa ja ympäristöön. Vaarallista, kun lapsia liikkuu pihassa.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat