Kaveri laitto äsken viestin, et on saanut lapsen.

Vierailija

En oo ees tienny että on raskaana...ollaankohan me enää ees kavereita? tuntuu vaan että ihan sama kun ei oo kerta ees kertonut.

Kommentit (13)

Vierailija

odotuksestani kertonut, mutta johtuu siitä, että haluan saada sen tällä kertaa elävänä ulos ennen kuin otan onnitteluja vastaan...Että syitä on monia olla kertomatta!

Vierailija


komplikaatioita ja ovat loppuun asti pelänneet, miten käy.

Tai sitten on vaan sen tyyppinen, ettei ole osannut raskaudesta

kertoa. Ittestänikin on aina tuntunut " hölmöltä" kertoa raskaudesta,

jotenkin mulle vasta se syntynyt lapsi on jotain semmosta, minkä

voi ajatella muitakin kiinnostavan.

Vierailija

En todellakaan viitsinyt hehkuttaa raskaudestani, kun sellaiset asiat ei varsinkaan lapsettomia kiinnosta. (Eikä kyllä lapsetkaan.)

Se ei tarkoittanut sitä, että olisin jotenkin vähemmän arvostanut ystäviäni.

Vierailija

Olivat tulleet ekaa kertaa isovanhemmiksi. Eikä kertoneet kenellekkään asiasta, ennenkuin lapsi oli syntynyt. Ja kuitenkin siis näkivät koko ajan. viimeksi viikkoa ennen synnytystä.Kyllä siinä meni hiukan heidän suku sekaisin,Ehkä kaverisi luuli, että tiesit, ja ehkä on ajatellut, että kumma juttu, että sua ei kiinnosta kysellä ollenkaan koko raskaudesta mitään.

Vierailija

ongelmia raskaudessa eikä ole sen takia halunnut kertoa. Tai sitten aikaisemmissa raskauksissa on tapahtunut jotain ikävää.Toinen vaihtoehto on sitten tämmöinen " ähäkutti enpäs kerro sille" -luonne, mutta toivottavasti siitä ei ole kysymys. Oletko vielä jutellut hänen kanssaan? Mä ainakin kysyisin, että miksi et kertonut olevasi raskaana.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat