tarhamaksu ja yh

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

ok, eli tuloiksi katsotaan palkka ja elari. mitäs nyt, kun elarin unohdin ilmoittaa? entä vähennetäänkö yh:n kohdalla mitään? eihän kukaan muu maksa vuokraa ja muita kuluja..oli aika suhteettoman paljon verrattuna bruttoon, eli taidan olla tosi hyvätuloinen, vaikka köyhyysrajalla nykymittapuun mukaan mennään.

Kommentit (3)

Vierailija

taidanpa kertoa maanantaina. ihme, etteivät laita elareita automaattisesti, vaikka ne on aina laskettu aiemmin tuloihin mukaan. ne nyt tuskin laskua paljon isontavat, mutta ottaa päähän kuitenkin..

Vierailija

ei mulla ainakaan vähennetty mitään ( vuorotyöstä + niiden lisistä kai joskus sai jotain vähennystä) ja kyllä elarit lasketaan tuloihin mukaan ( saavat tietoonsa ja lisäävät, olis parasta ilmoittaa itse myöhässä, ukaasia tulee, mutta tuskin rahallista sanktiota, kun ajoissa ilmoittaa).

Itsekin joudun maksamaan eskarilaisesta 120 ¿ eli sen maksimin vaikka tulot on pienet. Mutta se taulukko on tosi epäoikeudenmukainen, kun ottaa huomioon että yh joutuu yksin maksamaan kaikki asunnon ja elämisen kulut. Bo tässä sitä kituutellaan...

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat