Näin tänään metroasemalla äidin, jolla oli siideripullo rattaiden verkkopussissa (ov)

Vierailija

Siinä vieressä oli vesipullo, joka oli ilmeisesti tarkoitettu noin parivuotiaalle tenavalle, joka istui hiljaa rattaissa. Äiti ei onneksi vaikuttanut yhtään päihtyneeltä.

Mutta kehtaisitteko itse ulkoiluttaa lasta siideripullo vaunuissa näkösällä? Minä en. Äiti oli vähän rähjäisesti puetun näköinen.

Sivut

Kommentit (38)

Vierailija

juomassa ruokansa kanssa esim. olutta tai viiniä? TAi vaikka saunan jälkeen juomassa kaljan tai kaksi? Tai, jos kylässä on ollut vieraita, juomia on saattanut kulua enemmänkin? Aika moni varmasti. Ja ihan normaaleja suurin osa meistä on, näin väitän. Kohtuus tässäkin asiassa...

Vierailija

Lapsihan ei ole mikään vankila..Kannattaisi ehkä miettiä sitä lapsentekoa uudestaan, jos omat huvitarpeet ajavat lapsen hyvinvoinnin edelle.Ja odottaa vielä muutama vuosi, että ehkä joskus kasvaisi aikuiseksi.

Vierailija

Meillä on alkoholinkäyttö kohtuullista ja hallussa, annamme lapselle hyvän mallin siitä miten alkoholia voi käyttää olematta dena, ja miten siihen EI pidä suhtautua niin kuin kireimmät tiukkapipot absolutistilinjoineen.

Vierailija

Minä juon vaikkapa saunaoluen lapsen nähden. Tai vaikka lasin viiniä ruuan kera. Olinpa kesällä terassillakin lapsen kanssa yhden tuopin verran!!

Alkoholia voi juoda fiksustikin.

Vierailija

Vierailija:

Lainaus:


Tätä kutsutaan mallioppimiseksi. Tästä syystä en kasvata lastani viinipullojen ja muiden " ruokajuomien" keskellä.
Ja sitten kun ne kaverit dokailee, ja sä et ole antanut esimerkkiä, on se vielä jännempää... :))))Missään muualla kun av:llä ei ole mahdollista näin " tasokas" keskustelu kun tässä ketjussa...

Vierailija

alatelineellä kun ei mahtunut ostoskasseihin yhtälailla kuin 12 pack.

Ei ole itselle niin ongelma, että stressaisi. On sitä maailmassa kuule nykysin paljon kummallisempaakin ja pahempaa kuin korkkaamattomat pullot.

Vierailija

kyllä suomi on hyvä maa kun voi tämmöisestä aiheesta kuin siideripullo vaunussa kehittää näin laajan keskustelun. Monessakohan muussa maassa moinen tapahtuisi..juoppo sen täytyy olla joka alkoholia juo ja lapset ei saa nähdä sitä noin nuorena (juokoot ja oksennelkoot sitten kun täyttävät 13v kaupungilla perjantaiyönä rauhassa kun äiti ja isi on kotona).

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat