Mätkyjä yli 600€! Miten tämä on mahdollista?

Vierailija

Viime vuonna ainoat tulot olivat äp-raha ja myöhemmin kotihoidontuki. Miten voi olla mahdollista, että niistä menevä ennakonpidätys on ollut noin pielessä? En ole koskaan edes ajatellut, että Kelan tuistaan pidättämiä ennakonpidätyksiä pitäisi tarkistella. Voi juma, olenko ihan idiootti vai onkohan tuossa joku virhe?Milläköhän ne kuvittelee minun nämä mätkyt maksavan? Ainoa tuloni tällä hetkellä on 100 euron lapsilisä. Onkohan verovirastossa paljon puutteessa olevia setiä vai pitäisiköhän mennä steissille tienaamaan...?

Sivut

Kommentit (17)

Vierailija

Vierailija:

Lainaus:


Ei ole kyllä koskaan tullut mieleenkään, että Kelalle pitäisi toimittaa verokortti.
Jos ei halua joutua ap:n kaltaisiin tilanteisiin niin todellakin kannattaa lasketuttaa verokortti verovirastossa näille sosiaalietuuksille (kertoo ihan virkailijalle mitä tuloa nämä ovat) ja sitten toimittaa verokortin kelalle. Normaaliverotukseen verrattuna kun sosiaalietuuksista peritään 2%-yks. enemmän veroa (eli jos työtulosta verotettaisiin 25% niin sosiaalietuuksista verotetaan sitten 27%).

Vierailija

Niidenhän pitäis tietää silloin koko vuoden tulot etukäteen jotta pystyisivät määrittämään oikean prosentin. Ja mistäs he tietävät???Kyllä sitä tosiaan pitää ihan itse lasketuttaa verokorttinsa vuoden koko arvioitujen tulojen (oli sitten tukia tai muita tuloja) mukaan ja lähettää se Kelalle.

Vierailija

Ne kuule kasvaa sitten koko ajan korkoa ja joka tapauksessa menevät maksuun, viimeistään ulosottoon...Vierailija:

Lainaus:


No jätetään maksamatta

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat