Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

mistä talveksi lampaantalja?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Talveksi pitäisi löytää lampaantalja, joka sopii vaunuihin/rattaisiin ja pulkkaan. Mistä olette ostaneet? Etsin pestävää ja mielellään edullistakin taljaa. Suositelkaa!

Kommentit (11)

Vierailija

on tärkeä pointti! Hyvä kun huomautit! Täytyypä vilkaista ekaksi kauppareissulla vaikkapa prismasta, löytyykö taljoja ja sitten etsiä muualta, jos ei löydy...

Vierailija

Se on pestävä, tärkeä ominaisuus! Jos käytät rattaissa niin osta pieni talja, tämä Prisman on aika pieni, mutta silti vaikea saada mahtumaan rattaisiin... Silti en ole muualla nähnyt juuri pienempiä. Ikeassa on eri kokoisia, pitää kaivaa itselle sopivin siitä taljakasasta. Monissa paikoissa on ISOJA taljoja myytävänä (mm. ruskovilla). Olisko ne tarkoitettu enemmän alustoiksi sisällä lekotteluun? Luulen, että pulkkaankin ovat aika isoja.

Vierailija

Käytiin perheen voimin viikonloppuna Ikeassa ja sieltä lähti talja mukaan. Niitä oli tosiaan eri kokoisia ja -muotoisia ja etsimällä löytyi juuri meidän vaunuihin(rattaisiin) sopivat :) Hintakaan ei ollut mikään päätä huimaava, 45¿...

Vierailija

ja on iso rattaisiin ja pulkkaan menee kaksinkerroin. Joten älä tosiaan osta liian isoa. Miedän karitsakin oli vain puolivuotias ennen teurastusta.

Uusimmat

Suosituimmat