Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Miksi vauva itkee ennen nukahtamistaan?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Meidän poitsu (3,5 kk) on alkanut itkeä itsensä uneen. Aikaisemmin sekä päivä- että yöunille mentiin hymyssä suin, hän vain naureskeli tuttinsa takaa ja simahti tyytyväisenä. Nykyisin aina ennen unen tuloa hän itkee 10-30 minuuttia. Mistähän nämä uniraivarit oikein johtuvat?

Kommentit (5)

Vierailija

et kun vauva itkee ennen nukahtamistaan!niin hän käy läpi asioita mitä on tapahtunut eli ns. " tyhjentää itsensä" , niinkun me teemme saman puhumalla!sit voi rauhallisemmalla mielellä mennä nukkumaan, kun on käynyt kaikki asiat läpi!toivottavasti tajusitte, oli vähän hankalasti selitetty!

Vierailija

Meillä kanssa 3kk 1vko-ikäisenä alkoi suunnilleen itkeä ennen unia. Ennen ei sellaista ole ollut. Tosi harmillista. Tyttö nukkuu tosi vähän päivällä, mutta niin on ollut aina. Nyt tosin on tullut enemmän leikkejä ja seurattavaa kuvioihin, joten vaikuttaisikohan se sitten. Ehkä ei malttaisi nukkua, vaikka nukuttaa jne?

Vierailija

...että vauva voi itkeä sen takia, kun uni vauvalle aina ero " valvemaailmasta" elikkä äidistä, maidosta, isistä yms...Tiedä sitten häntä kuin on.

Vierailija

Meidän 4kk pikkuneiti myös usein itkee ennen nukahtamistaan. Joudun imettämään monta kertaa sekä silittetemään (neiti ei syö tuttia) ennen kuin nukahtaa.

Vierailija

Vauva viikkoa vajaa 3kk. Tyttö käy nukkumaan pikku pätkäunille hymyssä suin mutta ennen pitempiä unia itkee ja narisee. Mielestäni hän taistelee unta vastaan, siinä sitten taistellaan aikansa tissillä ja ilman kun on jo täynnä. Hän vaan on oppinut mielestäni taidon, että nukahtaminen on tylsää kun haluttaisi vielä ehkä leikkiä ja kuitenkin väsy alkaa painaa. Isoveli vieläkin samanlainen ja on jo sentään 4v.

Uusimmat

Suosituimmat