saavatko lääkärit ja sh:t todellakin pandemiatilanteessa itse päättää, menevätkö töihin?

Vierailija

Uskomatonta, jos näin on.

Sivut

Kommentit (31)

Vierailija

Sitä paitsi lakikin sen velvoittanee tuollaisessa tilanteessa.Mutta ei kai se mikään verilöyly ole. Tästä on musta liikaa hysteriaa.

Vierailija

ellei lähetä sitten esim aseella uhkaamaaneiköhän hoitajille ja lääkäreillekin oma terveys ole kalliimpi.

Olisi mielenkiintoista nähdä miten käy vanhainkotivanhuksille ja sairaalassa pitkäaikaishoidossa oleville jos näin kävisi. Tulisiko suku hakemaan kotiin vai...

Vierailija

Vierailija:

Lainaus:


Eli minua ei voi kukaan töihin pakottaa! En aijo mennä virusta kotiin hakemaan!!! Kyllä lasteni terveys on tärkeänpää.
Vierailija

Se on kuule sellainen verilöyly, ettei sellaisessa ehditä tarkistelemaan, kuka on oikeasti sairas ja kuka ei. Kannattaisi vaan maksaa noille lääkäreille ja hoitajille kunnon palkkaa ja kohdella hyvin niin kauan kuin viitsivät töitään tehdä!

Vierailija:

Lainaus:


Vierailija:

Lainaus:

Jos pandemiatilanteessa lääkäri tai hoitaja ei haluaisi töihin, sen kun vaan esittäisi vilustunutta. Kuka nyt haluaisi sairaalaan töihin LI:hin sairastuneen?


Meinaat sitten pari kuukautta esittää vilustunutta?

Vierailija

jos halutaan ja tilanne katsotaan tarpeeksi vakavaksi. Eli jokainen työikäinen voidaan tällöin määrätä tiettyihin töihin, työvelvollisuus astuu voimaan ja se koskee kaikkia. Mutta tuskinpa LI:n takia tällaiseen ryhdytään.

Vierailija

Samanlailla yleisen asevelvollisuuden lailla,voidaan avainhenkilöt ja muut velvoittaa työhön myös tällaisessa tilanteessa..

Myös yleiset ulkonaliikkumiskiellot sun muut varmasti astuvat voimaan, jos lintuinfis iskee.

Vierailija

Herää nyt jo tähän todellisuuteen, ap. Työpaikkahan siinä tietenkin menee, jos ilman syytä jättää tulemasta töihin, mutta ketä se siinä tilanteessa kiinnostaa?

Vierailija

niin silloin kansalaisilta viedään ainakin osa kansalaisoikeuksista. Terveydenhuoltohenkilökuntaa saattaa esim. odottaa työvelvoite, jonka rikkomisesta saattaa seurata jopa vankilatuomio.Toivotaan, ettei näin pitkälle jouduta menemään!

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat