Cientan kangaskenkiä pohjoisesta tai Helsingin keskustasta? Kiire!

Vierailija

Tietäisikö kukaan antaa vinkkiä, mistä löytäisin Cientan kangaskenkiä? Mielellään Oulusta tai lähistöltä, mutta tarvittaessa Kemi-Tornio-Rovaniemi- akselilta pääsisin myös shoppailemaan? Helsingissä käyn ke 4.6. jolloin olis mahdollisuus shoppailla keskustassa hetki. Osaatteko auttaa???

Kommentit (8)

Minäkin katsoin eilen keskiviikkona tulleesta Stockan mainoksesta, että onpa kivoja värejä. Tänään mentiin ostamaan, mutta yksiäkään 23 tai 24 kokoisia ei ollut Tampereella jäljellä limeä tai pinkkiä. Hieman ovat suosittuja :D Lisää tulee huomenna ja varasin kummatkin. Olivat minusta söpöt ja halvat! Kesäksi on kaapissa iso kasa "kunnon kenkiä", joten nuo eivät varmastikaan pilaa tytön jalkoja, vaikka ovatkin semmoiset tossut.

Meidän lapsilla ei ole koskaan tuollaisia kangaskenkiä/tossuja ollut, joten en tiedä, onko ne ollenkaan hyvät lapsen jalalle. Tekisi mieli ostaa 2 v tytölle tuollaiset nahkaisten sandaaleiden lisäksi, kun olivat niin halvat.

Vanhempi tyttöni on nyt 4,5v ja joka kesä on kyseiset kangaskengät ostettu. Hyvät on! Tänä kesänä lähti molemmille tytöille kengät, pinkit ja vaaleanpunaiset.

Minna

Värit oli kivoja mm. Lime , Khakin Vihreä, Pinkki (?) , Keltainen (?) , Tumman Sininen... :Dtoivottavasti muistin oikein ja hinta oli n. 12,00e ???

Stockan kesämainoksessa oli näitä, koot 19-29, hinta 10,90 ja kuvassa näkyvät värit tumman sininen, kirkkaan punainen, oliivin vihreä, pinkki ja lime.

27 taisi olla suurin. Isot koot oli menny kuulema jo keskiviikkona. Meillä tosin esikoiselle 29 olisi saattanut olla pienikin.Mun mielestä värit oli hyvin lähelle samaa kuin siinä kuvastossa. Pinkki oli aika pinkki, mutta ihan kiva. Oliivinvihreäkin oli kiva ja oisin ottanut ne, jos niitä olis ollut kokoa 23. Vaaleanvihreäkin oli kiva, mutta arvelin, että ne menee heti hiekkalaatikolla törkeän likaisiksi, joten otin tummansiniset. Pojalle siis. :)

miltä tuo pinkki ja oliivin vihreä näyttävät luonnossa? Ovatko siis väritykseltään, miten "voimakkaat" vai "haaleat"? Mietin ehkä noita oliivin vihreitä vaihteeksi tytölle , jos ovat kivanväriset...

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat