Mitä noi saksalaiset taas vaahtoaa Tuomiojan sanomisista?

Vierailija

Sivut

Kommentit (48)

Vierailija

Vierailija:

Lainaus:


Tämän päivän Hesarissa oli hyvin Halos-kriittinen koko sivun juttu, jossa oli halventavia kuvia presidentistä vaihtamassa tennissukkia Ateenan olympialaisten helteessä.Muita kuvia lippis ja karvalakki päässä.Haukuttiin myös, että olisi hoitanut ulkomaanpolitiikkaansa huonosti alkuaikoinaan.Eli tämä kuvittelemasi Aatos Erkon mafia ajaa näköjään kyllä Niinistöä pressaksi, kokoomushan on rikkaiden puolestapuhuja.
No en kyllä lue Hesaria, mutta taktiikkahan on tämä, laitetaan joukkoon välillä sellainen muka-kriittinen juttu (ihan niinkuin signaaliksi, että ollaan muka puolueettomia ja tasapuolisia) ja sitten kohtapuoliin sama Halosen hehkutus ja jumalointi alkaa taas.Odottelehan seuraavaa Hesarin galluppia. Halosen kannatus on noussut jo yli 65%:n.Näin se menee.

Vierailija

Alex ajaa vain ja ainoastaan Alexin asiaa.Onnea valitsemallasi tiellä:Vierailija:

Lainaus:


Hatunnosto Stubbille. Äänestin häntä muuten viime eurovaaleissa ja olen pitänyt kovasti hänen työskentelystään.
Vierailija

Ja aina ollaan kysymässä: " Mitä mieltä olette Suomesta?" ja sitten otsikoidaan lehdet niillä kommenteilla viikkotolkulla. Alemmuuskompleksia.

Vierailija

Tuomioja sanoi, että euroedustajat saattaisivat olla VASTUULLISEMPIA, jos heidät valittaisiin kansallisista parlamenteista eikä suorilla vaaleilla.On aivan pöyristyttävän naurettavaa, että mepit tuosta suuttuvat! Tuomiojahan on TÄYSIN OIKEASSA. Tottakai edustaja, joka on sekä oman maansa että EU:n parlamentin jäsen, ON VASTUULLISEMPI. Hän kun päättää asioista kahdella eri tasolla.Ja myös: EU:ta nimenomaan halutaan uudistaa. Jo se on naurettavaa, jos noin pientä asiaa ei saisi mielipiteenään esittää sivulauseessa!Kokoomuksen Alexander STubb tekee TODELLA härskiä politiikkaa ja sen kundin touhut menevät jo ihan överiksi. Stubb tietää kyllä täsmälleen mitä tekee. Hän on aina ollut Tuomiojan kimpussa.Vierailija


Varmaan keskustalaiset joo ryntäävät äänestämään lesboa kommaria, kun Vanhasella oli salarakas. Ihan varmaan joo! Älä unta näe!

Vierailija

Kun ihmiset laittoivat demarit ja kokoomuksen samaan hallitukseen, oli seurauksena suuri lama, jonka uhrina tappoi itsensä ja muulla tavoin kuoli tuhansia suomalaisia.

Vierailija

joka maalla on tietty määrä edustajia joka tapauksessa eikä voi käydä niin, että jollain pienellä maalla (kuten Suomella) ei olisi yhtään edustajaa liian pienen äänestäjäjoukon takia!

Älkää nyt hyvät ihmiset Tuomiojaa tuosta haukkuko tai menetetään vielä viimeisetkin äänivaltamme EU:ssa.

Vierailija

Vierailija:

Lainaus:


Siitä otettiin pultit, sillä Tuomioja ei arvosta kansalaisia, jotka olivat itse valinneet ne eu-edustajansa. Eli minusta Tuomioja halveksui suomalaisia tässä asiassa.


Toisinsanoen Tuomiojaa sosialistina halveksii demokratiaa.Mutta sellaisia vasemmistolaiset ovat, pyrkivät vasemmistodiktatuuriin.Ihan oikeasti Halonen ja Tuomioja, molemmat on tälle maalle tosi vaarallisia. Tuomiojan isoäiti oli maanpetturi, joka istui vankilassakin maanpetoksesta, eikä ole omena kauas puusta pudonnut.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat