Bi?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Olen avoliitossa asuva, pienen pojan äit ja ihastunut naispuoliseen ystävääni. Rakastan häntä ystävänä, mutta haluan häntä myös seksuaalisesti. Suhde mieheni kanssa on ihan ok. Haluaisin silti edes kokeilla seksiä naisen kanssa...

Mietin vain että uskaltaako riskeerata ihanan ystävyyden kertomalla tunteistani ystävälleni? Mitä jos hän pelästyy? Tai mitä jos ei..? Jos hänkin olisi kiinostunut kokeilemaan..?

Kommentit (3)

Vierailija

Koita kysellä ensin ystävättäreltäsi vähän vihjaillen miten hän ylipäänsä suhtautuisi naistenväliseen seksiin. Jos suoraan töksäytät haluavasi seksiä hänen kanssaan saattaa hän pelästyä ja olla ex-ystäväsi. Mutta tietty jos hän ajattelee samalla tavalla sinusta, niin nythän voisitte olla jo harrastamassa seksia keskenänne. Vaikea tilanne, kun ei voi lukea toisen ajatuksia.

Vierailija

miehesi? Hyväksyisikö hän sinulla olevan seksisuhteen naisen kanssa vai kokisiko tulevansa petetyksi? Hyvässä lykyssä saattaisit menettää vielä perheesi syrjähypyn takia.... Tosin voisihan olla, että miehesi ei tykkäisi huonoa ja suhteenne voisi jopa parantua. En kuitenkaan suosittele mitään salasuhteita. Avoin, reilu peli.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat