Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Onkohan tää normaalia?

Vierailija

Et lapsi reilu 3v jois vaan koko ajan ja sit ravaa tietty pissillä alvariinsa?

Virtsa tutkittiin, ei ollut sokeria.

Mistä ihmeestä voi olla kyse, et lapsella koko ajan jano, jatkuvasti pyytää juotavaa..

Kommentit (9)

Vierailija

pissejä pottaan, ei mitään pikku liruja. en aina jaksa ymmärtää mistä sitä riittää vaik ei ois kauheesti juonutkaan.

Paljonko muut tän ikäset juo pv;ssä?

Meillä pitkälti yli litran varmaan 1,5-2l jos vaan antaa juoda, hankala alkaa sanoo etttet saa.

Juo maitoa, mehua sokeroimatonta ja vettäkin.

Oisko lisää apuja antaa??

Vierailija

Meidän neljävuotias poika ravas yhtenään vessassa viime kesänä. Lääkäri totesi vain, että välillä nuo pikkupojat ovat tuollaisia. Jatkuva pissalla käynti meni ohi noin kuukaudessa.

Vierailija

täytyy meidän vissiin lähteä parempiin tutkimuksiin. YKSI ainut kuiva vaippa ollut yöllä ja sekin kuumeessa, en oo ees kokeillu tän takia ilman yövaippaa olla.

Hankaloittaa vaan ulkona ja muullakin oloa, ku koko ajan saa miettiä et kohta taas pisille lähettävä.

Tunti ehkä joskus 1,5h maksimi pissi väli päivällä

Vierailija

Ei kuitenkaan yöllä, vaan pelkästään päivällä.Tyttöä myös tutkittiin, mutta mitään vikaa ei mistään löytynyt. Lääkäri totesi, että kyseessä on ylivilkas rakko. Se lihas,mikä saa aikaan sen ,että tuntuu on pissahätä toimi jotenkin ylivilkkaasti. Siihen on olemassa sitä lihasta rauhoittavaa lääkettä. Emme käyttäneet lääkettä vaan vaiva meni itsestään ohi, viikkoja se tosin kesti.

Vierailija

Jo vauvana hän joi paljon ja pissasi paljon. Mitään syytä tälle ei löydetty. Hän oli muutenkin jotenkin yliaktiivinen, ei silti mikään " häirikkö" . Hyvin hoikka ruumiinrakenteeltaan ja tummat silmänalukset. Vuosi sitten alettiin käymään vyöhyketerapiassa siitepölyallergian takia ja vyöhyketerapeutti sanoi, että munuaiset ovat vähän liian aktiiviset. Muutaman kuukauden hoidon jälkeen poika alkoi nukkua kokonaiset yöt, kun ei tarvinnut herätä pissalle. Samoin alkoi jano vähentyä ja samalla tietysti pissaaminen muutenkin. Poika myös rauhoittui vähitellen ja viime kesänä allergiaoireita oli todella paljon vähemmän kuin aiemmin. Jopa tummat silmänalukset ovat nyt aika normaalin väriset ja paino oli ekaa kertaa oikealla käyrällä suhteessa pituuteen...ja poika on nyt 9-vuotias!

Uusimmat

Suosituimmat