Mitä on odotettavissa, jos lasten ikäero 1v 5 kk?

Vierailija

Kommentit (6)

Vierailija

Hankaluuksia on ensimmäisen puolen vuoden aikana mutta maalaisjärjellä ja luovuudella niistäkin selviää. Meillä ei esim enää nukutettu vauvaa ulkona 3kk iän jälkeen vaan molemmat nukkuvat päiväunet sisällä. Ulos mentiin sitten ennen ja jälkeen unien yhdessä leikkimään ja lenkkeilemään.Nyt kun ikää on nuorimmalla 1v 1kk ovat mitä parhaimmat kaverit ja leikkivät mukavasti yhdessä. Pienemmän kehitys on ollut huimaa kaikissa taidoissa kun on ollut isoveli näyttämässä mallia.

Vierailija

Viihtyvät mainiosti omissa touhuissaan ilman kavereitakin.

Ilo nähdä että ovat siis oikeesti tod tärkeitä toisilleen. (poika ja tyttö)

Vierailija

kun toinen syntyi.Esikko sairaalassa sanoi veljeään autoksi no ei...sitten kissaksi...no ei.No kun ei auto eikä kissa niin olkoon ;)

Ihan hyvin meillä meni, ulkoilut hoitui ja kaikki muukin kun pidin vaan esikon rytmistä kiinni.Vauva nukkui paljon sekä ulkona että sisällä.Meillä ei ollut mustasukkaisuutta mutta toki 1v6kuinenkin oli vielä pieni.Tsemppiä sinulle, kyllä sinä pärjäät ;)

Vierailija

Eka vuosi rankkaa sulle, mutta lapset ei ole mustasukkaisia toisillen, ja pysyvät tosi läheisinä aina. Isompi on vielä hyvin pieni, eli sitä pitää muistaa halia ja pusia montakertaa päivässä. Parasta kaikkea teille!

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat