Mitä tamponikokoa käytät? kerro vielä oletko synnyttänyt ja vauvan koko ja mitä kokoa ennen käytit.

Vierailija

Kommentit (11)

Vierailija

Yksi synnytys, yli 4,5kg! Ei mulla nyt mitkään ihan tiukat paikat ole, mutta pieneni synnytyksen jälkeen. Ehkäpä syynä enempi lantionp.lihasten harjoittaminen..tiä näitä.

Vierailija

vauva alakautta 4,2kg. ennen synnytystä ob midi vai mikä se nyt on..tietääkö ap että koko liittyy vuotomäärään, ei pimperon kokoon:)

Vierailija

Mitä tamponikokoa käytät? kerro vielä oletko synnyttänyt ja vauvan koko ja mitä kokoa ennen käytit.tampaxin regularia..(tai mikä se keskikoko nyt onkaan nimeltään..)

tosin tuntuu niin pirun pahalta nykyään pistää sisään mitään että en paljoa ole käyttänyt. jotain ihmettä se synnytys alapäälle teki..olen synnyttänyt 2,5kg kaksoset 8kk sitten.ja sama koko on ollut ainakin 16vuotiaasta lähtien..

Vierailija

Menkat vähän rauhoittui synnytysten (2 kpl) jälkeen.Ja aika jännä jos moinen pumpulituppo tosta noin vaanulos hulahtaa, tosin itselläni oli se ongelma ihan teininä kun ekoja tamppooneja käytin, etten laittanut niitä tarpeeksi syvälle ja ne löyty sitten housuista. Mut sillon oli tuskin löysyydestä kyse.

Vierailija

OB plus kahtena ensimmäisenä vuotopäivänä jolloin vuoto suht runsasta ja OB normal kahtena seuraavana ja sitten vuoto loppuukin.

Niin ja 2 lasta löytyy ja kummatkin alakautta syntyneet, normaalipainoisia ja py olleet 37cm ja 35cm.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat