Kun teillä on noin varaa arvostella muiden kuvia niin onko kenelläkään munaa laittaa

Vierailija

omaa kuvaansa arvosteltavaksi??Vai pelottaako että tulee samanlaista kommenttia kuin olette muille antaneet.Taitaa tulla lyhyt ketju.

Sivut

Kommentit (16)

Vierailija

Siitä työstä sen verran, että täällä ei kyetä sadasosaankaan siitä lynkkauksesta mihin työtoverini ja osa asiakkaistani kykenevät jos kuviani löytäisivät irc-galleriasta =). En tarkoittanut olevani mikään salainen agentti, vaan ihan mielenterveyttäni ajattelin. Niin, te ihan kauneusihanteista puhutte korulausein ja kuitenkin toisaalla arvostelette muiden taloja, autoja, vaimoja, läskejä, kulmakarvoja ihan vapautuneesti???

Vierailija

Että juu, sieltä löytyy meidän arvostelevienkin kuvia...mutta uskallan veikata että pahimmat ivaajat eivät tohdi liittyä meidän yhteisöön ;)

Vierailija

Juu, perseisissä käsissä ollaan. Että ken tohtii, niin arvostelkoon jos tuntee tarvetta.. Mutta tosiaan saapa sinne liittyäkin, jos haluaa :)

Vierailija

Kannattanut MIKSI? Jos ei perusta elämäänsä kauneusihanteelle, niin tuskinpa silloin kannattaa laihduttaa ennen häitä tai jättää tukkaa leikkaamatta.

Nelosen kuvia kovasti kaipailen näytille, mutta hänhän ei voi työn puolesta niitä laittaa. ;)

Vierailija

me ollaan ihan taviksia, vaikka av-mammoja ollaankin. Yllätyksekseni sen tuolla galleriassa huomasin ettei siellä olekaan sitä mitä luulin että sinne tulis, ohhoh, olipas se sekavasti sanottu :)

Vierailija

Vierailija:

Lainaus:


omaa kuvaansa arvosteltavaksi??Vai pelottaako että tulee samanlaista kommenttia kuin olette muille antaneet.Taitaa tulla lyhyt ketju.
Ja jos joku uskaltautuu laittamaan omansa, niin herran jee mikä haloo siitä nousee!!!!

Täällä kun ilmeisesti palstailevat vain kaikkein tylsistyneimmät ja kateellisimmat eukot.

Olenpa minäkin pariin otteseen pyytänyt näitä haukkujia laittamaan oman kuvansa.Eipä ole näkynyt...

Vierailija

Kokeilin vaan huvikseni minkä reaktion teidän arvosteleminen aiheuttaa, täällä kun aika kärkkäästi ja mielellään ollaan muita arvostelemassa =). Ja vielä: oli ensimmäinen ja viimeinen kerta kun osallistun irc-ketjuihin.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat