MIKS HOMOT JA LESBOT ON HELLEMPIÄ..

Vierailija

LAPSILEEN, taiteellisempia, älykkäämpiä, uskollisempia? Ainakin näin on tutkittu ulkomailla asian olevan. M/RJos kerran lesboparit saa hankia lapsii, niin TIETYSTI MEKIN!!! HOMOISÄT ON PALJON HELLEMPIÄ kuin perinteiset heterot. Sorry, näin vaan on! Mentor.

Kommentit (8)

Vierailija

Homomiehet voisivat vaikka luovuttaa siemeniään lesbopariskunnille ja olla sitten lapsen elämässä isähahmoina läsnä sopimuksen mukaan.

Kaikkinensa tämä on kyllä aika kinkkinen ongelma.Mici

Vierailija

Riippuen kysymysten asettelusta, saadaan vastaukseksi ihan mitä halutaan, koska kyselyn maksava taho haluaa siunauksen ajamalleen asialle.

Vierailija

Kyllä se on varsin yleistä nykyään, että sateenkaariperheen lapsella on 3 - 4 vanhempaa. Joillekin se sopii, toisille ei. Minusta ei olisi jakamaan vanhemmuutta vieraan pariskunnan kanssa. On ihan tarpeeksi haastavaa keskustella lapsenhoidosta oman rakkaan kanssa - saati ottaa huomioon 4 aikuisen mielipiteet.Mutta onhan siinä toki etuja: kaikki saavat myös omaa aikaa, jos lapsella on kaksi kotia, rahaa on enemmän käytettävissä jne.

Vierailija

että homoseksuaalit vanhemmat ovat joutuneet käymään kovat koulut itsensä ja ympäristönsä kanssa ennen lapsien syntymää. Yleensäkin vanhempi, joka tuntee itsensä ja on joutunut pohtimaan suhdettaan normeihin, on valmiimpi vastaamaan lapsen tarpeisiin.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat