Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Vaimolla kipuja seksistä

Vierailija

Kuinka pitkään menee "tavaran" parantumiseen synnyttämisen jälkeen? Lapsen syntymästä on jo 7 kuukautta ja vaimolla on kipuja yhdynnässä eikä käytännössä voi olla kuin yhdessä asennossa ja siinäkin varovasti. Seksiä on kokeiltu noin kerran kuukaudessa. Vaimoa ei seksi juurikaan huvita ymmärrettävistä syistä.

Kommentit (7)

Vierailija

Limakalvot eivät myöskään ole samassa kunnossa kuin ennen synnytystä, joten jos ette ole koittaneet niin ottakaa ihmeessä liukaste käyttöön, se helpottaa kummasti.

Vierailija

Ei ole normaalia. Vaikka seksin huonon sujumisen kanssa jaksaisikin elää, tuon syy pitää selvittää. Se voi vaikka olla joku kasvain tai muu juttu, joka pitää saada hoitoon heti.

Vierailija

Mies oli kyllä kärsivällinen. Oli liukasteet ja muut, mut aina vain sattui. Väliliha oli ommeltu jotenkin vinkkuraan ja hankaus... teki todella kipeää. Ajan mittaan ongelma helpottui, mut se kesti varmaan kaks vuotta. Toisen synnytyksen jälkeen ei enää mitään ongelmaa.

Vierailija

Ei kuulosta ihan normaalilta tuollainen. Kyllähän useimmilla menee viikkoja, kuukausiakin epämukavasti, mutta 7:ssä kuukaudessa pitäisi olla jo suht kivutonta. Mahtoiko synnytyksessä sattua jotain epänormaalia? Pahoja repeämiä tms.?T: kolmatta lasta odottava vaimo

Uusimmat

Suosituimmat