Vierailija

Kuinka pitkään menee "tavaran" parantumiseen synnyttämisen jälkeen? Lapsen syntymästä on jo 7 kuukautta ja vaimolla on kipuja yhdynnässä eikä käytännössä voi olla kuin yhdessä asennossa ja siinäkin varovasti. Seksiä on kokeiltu noin kerran kuukaudessa. Vaimoa ei seksi juurikaan huvita ymmärrettävistä syistä.

Kommentit (7)

Limakalvot eivät myöskään ole samassa kunnossa kuin ennen synnytystä, joten jos ette ole koittaneet niin ottakaa ihmeessä liukaste käyttöön, se helpottaa kummasti.

Ei ole normaalia. Vaikka seksin huonon sujumisen kanssa jaksaisikin elää, tuon syy pitää selvittää. Se voi vaikka olla joku kasvain tai muu juttu, joka pitää saada hoitoon heti.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Mies oli kyllä kärsivällinen. Oli liukasteet ja muut, mut aina vain sattui. Väliliha oli ommeltu jotenkin vinkkuraan ja hankaus... teki todella kipeää. Ajan mittaan ongelma helpottui, mut se kesti varmaan kaks vuotta. Toisen synnytyksen jälkeen ei enää mitään ongelmaa.

Ei kuulosta ihan normaalilta tuollainen. Kyllähän useimmilla menee viikkoja, kuukausiakin epämukavasti, mutta 7:ssä kuukaudessa pitäisi olla jo suht kivutonta. Mahtoiko synnytyksessä sattua jotain epänormaalia? Pahoja repeämiä tms.?T: kolmatta lasta odottava vaimo

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat