Te, joilla tammi-huhtikuu/2000 syntynyt lapsi

Vierailija

Kertokaa millainen on. Meillä tammikuu/2000 syntynytTyttö. Hieman pyöreä, pituutta 122 cm. Rauhallinen, nukkuu 12 h yössä. Varovainen ja arka, esim. opettelee vasta nyt ilman apupyöriä. Tietää paljon asioita, esim .eläimistä, tietää esim. mikä on nisäkäs. Ainoa lapsi(yritetty kyllä pikkukakkosta), joten kaipaa paljon leikkikavereita(asumme syrjässä ja olen kotona(valitettavasti olen työtön) Käy seurakunnan kerhoa. Ei ole kuin pari kertaa kolhinut itseään, kun on rauhallinen. Rakastaa eläimiä. R j S vika, joita korjataan puheterapiassa. Taitava piirtäjä. Isi ja äiti ovat yhtä tärkeitä hänelle.

Kertokaahan te omistanne, odotan mielenkiinnolla juttuja.

Kommentit (9)

Vierailija

Kova puhumaan ja touhuamaan. Osaa lukea ja kirjoittaa. On lapsista oppinut tämän taidon ensimäisenä. Jo 3-vuotiaana oppi kirjaimet ja 4 vuotiaana luki yksittäisiä sanoja.

Muutenkin reipas ja itsenäinen tyttö.Mitäs muuta sanoisin? Noo, pyörittää velipoikia pikkurillin ympäri käden käänteessä;)

Vierailija

Ei vielä lue, tai edes yritä, mutta tavuttaa sanoja intuitiivisesti. Rakastaa pienten poikien leikkejä kuten auto-, lego- ja junarataleikkejä ja tietysti riehumista. 116 cm/20kg. Omapäinen ja aina äänessä, mutta erittäin hyvä käytöksinen ja valoisa (ensimmäiset elinvuotensa oli todella uhmakas ja hankala, nykyään energia suuntautuu positiivisempaan touhuamiseen). Tykkää pelata seurapelejä. Hyvä syömään ja nukkumaan. Arkisin nukkuu n. klo 20.15-7.15 ja viikonloppuisin 21.30-9.00. Paljon omia juttuja ja hauskoja, pikkuvanhojakin ilmauksia. Naurattaa jatkuvasti. Ihana lapsi!

Vierailija

opettelee juuri tavaamaan ja kirjoittamaan. Rakastaa koulua ja elaimia, isona hanesta tulee elaintenhoitaja. Yot nukkuu hyvin, ruokailun kanssa on sitten vahan eri asia....

Vierailija

arka. Hyväntuulinen, kiltti, kova koheltamaan.R vielä hukassa S juuri löytynyt. N 117cm ja jotain 24kg. tykkää pyöräilystä, painista siskojen kiusaamisesta. Syksystä lähtien ollut 2pv viikko hoidossa. Kavereita kaipaa. Innokas pelaamaan, tuntee osan kirjaimista, hyvä laskemaan - ja + laskuja n 30 asti. Ihana poika

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat