Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Vaaleansiniset housut pojalle (92 cm)?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Nyt pitäisi _ihan_välttämättä_ saada pojalle vaaleansiniset housut.. :) Mistähän noita arvaisi lähteä etsimään, ettei tarvitsisi joka paikkaa kiertää - aikaa kun ei ihan kauheasti olisi? Täällä meilläpäin tarjontaa ei liikaa kyllä olekaan, löytyy H&M, Lindex, KappAhl, Nicky&Nelly, Seppälä sekä marketteja. Onko kukaan törmännyt näissä lähiaikoina vaaleansinisiin housuihin?Housujen merkillä ei ole minkään maailman väliä, kunhan väri on oikea. Voivat olla esim. vakosamettia tai ihan sileää puuvillaa, en siis hae ulkohousuja. Collegehousut ovat myös poissuljettu vaihtoehto. Ja koko pitäisi olla tuo 92.Kiitän! :)

Kommentit (3)

Vierailija

ja monen muun värisiä myös. En tiedä saako pikatoimituksena, mutta voi kai sitä kysyä. Onko kellään siitä kaupasta muuten kokemuksia, onko hyvänlaatuisia jne? College-vaatteiden tilaaminen pojalle kiinnostaisi, kun kaupoissa on vähän ankeat väri- ja kuviovalikoimat 5-vuotiaille.

Vierailija

Enkä taida nyt tähän hätään saada ketään siellä käymään ja housuja meille postittamaan.. Täytynee siis käydä kiertämässä tuota täkäläistä tarjontaa ja toivoa parasta.Jos joku on Lappeenrannassa nähnyt kaipaamanilaisia housuja, niin kiitollisena otan edelleen vihjeitä vastaan. Pitäisi ensi viikon tiistaiksi löytää oikeanlaiset housut valokuvaukseen.. :)

Uusimmat

Suosituimmat