Mitä tehdä????

Vierailija

Mies on välinpitämätön mua kohtaan ja se on koko ajan tietokoneella. Ensimmäinen asia mitä se tekee kun tulee kotiin töistä tai herää aamulla ylös on se, että avaa tietokoneen :( Mitä tehdä?

Kommentit (7)

Vierailija

No joo, vakavasti puhuttuna minä uskon että tietokone aiheuttaa nykyperheissä todella paljon taisteluita. Meilläkin tietokone on miehen ainoa harrastus ja joskus se pitää väkisin irroittaa siitä koneesta. Ja kyllähän sen itsekin huomaa kuinka tähän voi jäädä koukkuun. Minunkin piti tulla tunti sitten piipahtamaan täällä ja tässä sitä vaan vieläkin istutaan.

Varmaan sellainen säännöt selviksi neuvo on paras mitä voin antaa. Voittehan miehesi kanssa sopia vaikka kuinka paljon sitä konetta käytetään päivässä. Jos se on teidän yhteinen päätös, mies ei tunne että yrität hallita häntä.

Vierailija

Mies kyllä on koneella useamman tunnin päivässä, mutta toisaalta kyllä se sit muistaa minuakin ja viettää " laatuaikaa" mun kans joka päivä :) Eli pusit ja halit saan kyllä aina kun tarvista on..Mites ap teillä, huomioiko mies sua silloin kun ei ole koneella?

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat