Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

millainen talvipäähine 1,5-2-vuotiaalle?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Varmaan aika uusavuton kysymys, mutta kysynpä kuitenkin.Nyt ilmojen kylmetessä meillä on pidetty reilun vuoden ikäisellä Ruskovillan kypärämyssyä ja puuvillapipoa siinä päällä, mutta tällä systeemillä ei tietenkään talven pakkasilla pärjää. Millaisia yhdistelmiä suositte ja minkä vuoksi? Toppa- tai fleecehattu? Monta villapipoa/myssyä päällekkäin?

Kommentit (5)

Vierailija

Minäkin rakastan Ruskovillan kypärämyssyä, se lämmittää hyvin, ei tunnu kastuessaan märältä ja kylmältä kuten puuvilla, ja on ohut lisä hatun alle. Ruskovilla ei myöskään kutita.Tällä hetkellä tytöllä 2v käytössä kypärämyssyn päällä Reimatec-välikausisydvesti. Pakkasille on Jonathanin talvisydvesti. Kypärämyssy suojaa myös niskaa ja kaulaa, ei tarvitse erillistä kauluria.

Vierailija

Kivat- ja/tai Ciraf-merkkinen villakypärämyssy. Kivat-myssyjä myy Citymarket, JesperJunior, Stockman ja Sokos. Cirafia Prisma.

Toisena hattuna on ollut Fredriksonin toppahattu. Fredrikson ostettiin Prismasta. Hyvä, lämmin ja mielestäni myös hyvännäköinen hattu. Sen alle ollaan yleensä laitettu ohut puuvillainen kypämämyssy.

Vierailija

Viime talvena poika oli n. 1v2kk-1v8kk ja lakkivarustus oli tällainen:- ohutvuorinen Reimatec (kevät-syysmalli), jossa korvaläpät ja lippa. Tätä pidettiin vesi- ja räntäsateessa ja tuulisella säällä, tarvittaessa alusmyssyn kanssa

- Ruskovillan villainen kypärämyssy (on muuten aivan ihana! pehmeä ja joustava)

- käsinkudottu villapipo jossa korvaläpät

- fleecepipo joka tulee korville

- paksu fleecemyssy, jossa korvaläpät ja nauhat, tuli ihan poskille

- erilaisia puuvillapipoja yms. ohuempia, osa korvaläpällisiäVastaavalla setillä ajattelimme pelata tämänkin talven, mutta lisänä on vielä teddyvuorillinen toppalakki, jonka löysin kirpparilta.Pahimmassa pakkasviimassa pojalla oli joskus päällekkäin reimatec-lakki ja tuo paksu fleecemyssy, ja lisänä haalarin huppu. :o)

Vierailija

- silkkinen kypärämyssy

- puuvillapipo

- korvat peittävä fleecelakki

- kunnollinen villainen kypärämyssy jossa kudottu puuvillavuori (kivat tms)

- ja vielä haalarin huppu jos sataa lunta tms

näitä sitte yhdistellään sään mukaan

Uusimmat

Suosituimmat