Vinkkejä mitä Cdtä ja DVDtä Suomesta lapselle?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Äitini lähettää aika säännöllisesti meidän lapselle CDtä, mutta olisi kiva kuulla, jos jollakin olisi hyviä ehdotuksia, mitä Cdtä mummolta voitaisiin tilata. Samoin kaipaisin ehdotuksia kivoista DVDstä, tyyliin Urpo ja Turpo.Lapsi on kohta 2-vuotias.(Fröbelin palikat (oranssi ja violetti kansi) on jo, sekä Lenni lokinpoikanen)Kiitos vinkeistä!

Kommentit (7)

Vierailija

Videot / DVD:t- Ti-Ti Nalle (Sateenkaaren värit) - laulaa ja tanssii mukana

- Muumit

- Postimies Pate

- Viiru ja Pesonen

- Puuha Pete

- Rasmus NalleCD:t

- CD-kirja Leikkitunti on tosi. tosi hyväVierailija

Meillä on tykätty kovasti nukketeatteri Sammon musasta. (Lapset ovat 3- ja 1,5-vuotiaat.) Levyjä saa tilata tai käydä ostamassa paikan päältä. Joskus olen Helsingissä nähnyt jossain muuallakin myytävänä.Laitan tähän osoitteen: http://www.ntsampo.fi/ntsampo.html Levyt löytyvät tuolta " julkaisut" kohdasta. Suosittelen lämpimästi esim. levyä " Missä ilo asustaa?" Se on aivan ihana, jopa isikin jaksaa kuunnella sitä. :)

Vierailija

Meillä lapset (2,5 ja 1) tykkäävät kuunnella Soili Perkiön ja Hannele Huovin levyä Vauvan vaaka -levyä. Nimestään huolimatta sen laulut sopivat leikki-ikäisille. Kaikki kokoelmalevyt on myös soitossa, kuten Mennään Korkeasaareen jne.Videoilta katsellaan Urpoa ja Turpoa, Hupsis -ukkoja (ei puhetta), Myyrää, Tomi Traktoria, Maisaa, Puuha-Peteä, Barpapapaa ja Pingua. Heinähattu ja Vilttitossu -leffa katsottiin vanhemman kanssa toissapäivänä, mutta ei oikein jaksanut keskittyä. Muuten leffaa suosittelen kaikkien kirjahyllyyn!

Vierailija

Mulle sisko lahetti uusimman levyn bandilta Tohtori orff & Herra dalcroze. Sen nimi on umpikuja5 ja kylla on hauska.

Lauletaan lapsen asioista mutta todellakin viihdyttaa aikuisiakin.

Ne on mielestani Seinajoen poikia, ja niilla on myos muita levyja, joita olen kuullut aikaisemmin, ja yhta hyvia!

http://www.tohtoriorff.net/

Falang
Seuraa 
Liittynyt1.6.2003

kohta kaksi vuotiaan suosikkeja on Pingut, barbababat ja Titi-nallePinguissa ei puhuta eli ne ei auta suomenkielen kehityksessa, mutta Titissa on paljon lauluja ja myos puhetta ja huomaan etta tytto omaksuu joitain tansseja yms. sielta.Meilla parhaiksi Titinalleiksi on osoittautuneet: Tunturin Tuulet (talviaiheinen), Seikkailuleiri (hampaiden pesu,elaimia) ja etelänlomasta kertova juttu (on samalla DVDlla Tunturin tuulien kanssa).http://www.ti-ti-nalle.com/Suomessa julkaistuista lastenlevyista on koottu lista alla olevalle sivulle. (otsikon Musiikkia alta klikkaa linkki aanitteita). Mukana on myos musiikin ammattilaisten arvostelut levyista.http://www.fimic.fi/fimic/fimic.nsf/mainframe?readform&8DEA5676EE75D220C...Joku jo kehuikin leikkitunti -kirjaa ja -cdta ja se on meilla ollut suosikki Tiilia taalia tallallaa Lastenlauluaarteita osa 1 ohella.Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat