Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Miten tehdään suklaakuorrutus kakkuun?!

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Auttakaapas nyt avutonta, elikkä meinasin laittaa täytekakkuun suklaakuorrutuksen.. Siis semmoisen mihin tulee ihan sulatettu maitosuklaa. Mutta pitääkö sekaan laittaa rasvaa tai jotain, muutenhan siitä tulee liian kova? Onko muunlaisia vinkkejä miten tekisi suklaakuorrutuksen? Olisin tosi kiitollinen neuvoista! :)

Kommentit (3)

Vierailija

Moi. Päätäni en laita pantiksi, mutta käsittääkseni maitosuklaa " palaa" eikä kestä ainakaan ihan suoraan kattilassa sulattamista. Jos haluat kokeilla, sulata maitosuklaa mikrossa.



Tässä yksi suklaakuorrutus:



100g margariinia/voita

150g taloussuklaata



Sulata rasv kattilassa miedolla lämmöllä, paloittele joukkoon suklaa ja sulata se koko ajan sekoittaen, kunnes seos on tasaista.

Kaada jäähtynyt mutta vielä juokseva kuorrutus kakun päälle ja reunoille.



Ja jos maitosuklaata haluat käyttää...tee suklaakermavaahtoa, et varmasti pety!

Uusimmat

Suosituimmat