Tarviiko palkattoman harjoittelijan tehdä kotona töitä jos

Vierailija

on poissa lapsen sairauden takia? Paljon on hommia rästissä, mutta toisaalta en saa palkkaakaan, että annan hommien kasaantua

Kommentit (5)

Vierailija

Siis joo, ei sun tarvii tehdä ylipäätään mitään mitä et halua. ;-)

Kai se riippuu vähän harjoittelustakin? Jos sulla on jotkut tehtävät mitkä pitää tehdä niin ne pitää kans tehdä, ennemmin tai myöhemmin. Jos et niitä nyt tee lapsen sairastaessa niin teet sitten myöhemmin ja harjoittelusi pitenee. Näin mulla ainakin menisi. Lapsen sairastaessa teen sen minkä pystyn, jos pystyn. "En saa palkkaakaan" kitinä ei paljon siinä vaiheessa auta kun ohjaaja sanoo, että harjoittelu ei mene läpi.

Vierailija

mutta ei kai harjoittelijankaan, palkallisen tai palkattoman, tarvitse sairaslomalla tehdä töitä? Toi kotona hämää? Meinaatko siis että olet jossain palkattomana harjoittelijana ja nyt kotona sairaan lapsen kanssa, etkä viitsi tehdä kotitöitä? En ymmärrä kysymystä, muut?

Vierailija

...että ne voi poikia oikean työpaikan jatkossa, jos hoitaa hommat kunnolla.

Eli jos olisin työpaikkaa vailla, ajattelisin kyseessä olevan koeajan ja näyttäisin, mihin minusta on. Tällä tavalla saa myös suosittelijoita itselleen, ja työpaikan saaminen muualta helpottuu, jos harjoittelupaikan antaneesta firmasta ei löydykään vakituista hommaa.

Jos taas tuijottaa liikaa siihen, että harjoittelu on palkaton eikä siihen siitä syystä kannata niin hirveästi panostaa, saattaa menettää hyviä tilaisuuksia.

Vierailija

tehdä kotona "työtöitä" (ei kotitöitä) kun on sairaan lapsen vuoksi poissa töistä. Tarvitsemisesta en tiedä mutta itse tekisin jos työn luonne on tuommoinen että hommat kasautuu.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat