Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Mistä kirjainmagneetit jääkaapin oveen?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Eli mistä löytäisin 2v. taaperolle kirjain- ja numeromagneetit jääkaapin oveen? Muistelen, että joku on täällä joskus sellaisista kirjoittanut, mutta mistä olette ostaneet? Kiitos etukäteen!!

Kommentit (5)

Vierailija

ainakin siis tavaratalossa (net-anttilasta en osaa sanoa). Niitä oli sellasissa pikku pakkauksissa ainakin.. Kyllä meillä 1veekin niitä on käyttänyt, mutta ei laita muutenkaan suuhun.. lähinnä ne I-kirjaimet voi olla sellasia " vaarallisimpia" . Kaikissahan lukee ei alle 3v, jos vaan jotai pieniä suuhun mahtuvia osia on. Mutta kyllä 2v_lle ovat varmaa n jo sopivia!

Oon nähnyt samanlaisia pakkauksia myös Suomalaisessa kirjakaupassa ja varmaan monissa kaupoissa.. kirja-paperiosastolla monesti.. :)

Vierailija

Anttilassa, City-Marketissa, Sokoksella, Stockmannilla... Leluosastolla on joko sellaisia paketteja, missä on magneettilevy+kirjaimet/numerot ja sitten sellaisia pakkauksia tai purkkeja, missä on vaan joko kirjaimia tai numeroita.

Vierailija

..eli viimeisimmässä kuvastossa oli tällainen Kirjainsalkku. Mutta siinä oli kyllä ettei sovellu alle 3-vuotiaille (sis. pieniä osia). Eihän kuiten mikään estä ottamasta pienet osat pois ja antamasta käyttöön ensin vain kirjaimet. :)

Uusimmat

Suosituimmat