Onko ideoita millä eroon HIIRISTÄ???

Vierailija

Laitettiin myrkkyä kyllä mutta onko se ihan varmaa että sillä ne sit kuolee???

Onko tänä vuonna jotenkin enemmän hiiriä kun yleensä kun ei meillä ennen ole ollut, tai onhan nyt aina jossain seinien välissä tai katolla mutta kellasrissa ihan kauheesti niitä nyt.

Kommentit (13)

Vierailija

Toimii paremmin kuin myrkky. Itte just tossa sain muutaman päiviltä, ja varmasti näkee että hiiri on kuollu ja sen sijainnin, ettei se jää mätänemään minneen nurkkaan niinku myrkkyä syötyään.

Vierailija

hiiret ns. hyppivät pöydillä silla aikaa kun olimme reisussa. Olemme paljon meinaan kotoa pois. Ostimme sen karkotuslaitteen , eikä sen jälkeen ole kyllä papania ollut. Naapuritkin kehuivat että on heillä tepsinyt.

Vierailija

Tuo äänilaite auttoi hiukan, mutta ei täydellisesti.Remontin jälkeen erääseen nurkkaan astiakaapin taakse jäi seinärakenteisiin aukko, jota hiirulaiset sitten käyttivät valtatienään. Aukko umpeen, loukot peliin. Hiiret katosivat ainakin sisätiloista.

Vierailija

Karkoittaa siis hiiret mut ei vaikuta muihin eläimiin esim.kissoihin tai koiriin. 50m2 tilaan tarkoitettu laite maksoi jotain 40¿ ja 200m2:n taloon laite maksoi 69¿. Ajattelin itse ostaa sellaisen. Toi kalliimpi malli kuulemma kulkee jotenki sähköjohtoja pitkin eli karkoittaa hiiret väliseinistä riippumatta ja tuo halvempi malli on tarkoitettu ihan vaan yhteen huoneeseen eikä " mene seinien läpi" .

Vierailija

... meilläkin sama ongelma, asumme vanhassa rivitalossa. En tiedä, onko naapureillakin sama ongelma, kuulemma ei, ainakaan isännöitsijän mukaan. Hän ei uskonut, kun kerroimme tästä ongelmasta? " Mistä ne muka pääsisivät sisään?" Sitä en tiedä, mutta seinissä ja katossa niitä on, ja ainakin pari kertaa se, tai ne on käynyt ihan asunnossa, m.m. keittiössä ja olohuoneessa.

Sitä nyt mietin, kun asutaan asuntoyhtiössä, eikö hiirien karkottaminen kuulu isännöitsijän/yhtiön vastuulle?

Vierailija

Sehän on joku korkea ääni.

Mun mielestä hiiri ongelma ei varsinaisesti kuulu isännöitsijälle, kuten ei sekään jos muurahaisia tulee keväällä sisälle. Mutta taloyhtiökokouksessa kannattaa ottaa asia esille, jos muillakin on samoja ongelmia.

Vierailija

eikun kauppaan ostamaan se äänilaite! On meinaan epätoivo alkanut jo vallata mieltä, että tätäkö tämä nyt on. Harmittaa myös kun tietää että jyrsivät kaikkea... ja vielä uusi talokin.

Vierailija

kaksi vuotta vanha talo ja nyt hiiriä juoksentelee joka puolella! Ajateltiin kokeilla sitä äänilaitetta, josta lähtee sellanen korkea ääni (ihminen ei kuule mutta hiiriä pitäisi ärsyttää). Onko jollain kokemusta tosta laitteesta?

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat