loma kanariansaarilla 3kk kanssa

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Paikkana on teneriffan saari ja siellä los giganttes?!?!

Tietääkö kukaan saako tuolta vaippoja,ja muuta vauvan hoitotavaraa???

Miten paikallinen maito??? vai raahaanko suomesta isoille lapsille maidon mukana???Kaikki vinkit paikasta ja muusta otetaan kiitollisena vastaan!!!Marraspallo

Kommentit (6)

Vierailija

ja silloin neiti oli 7 kk:tta. Minä raahasin mukanani kaiken. Tuttelit, ruokapurkit ja vaipat. Vaippoja siellä olisi ollut, tietysti olivat kalliimpia. Valikoimasta löytyi mm. pampersia. Vaippoja tulikin koko viikon tarpeiksi, kun tungin kaikki matkalaukun kolot täyteen vaippoja. Suosittelen, niitä mahtuu yllättävän paljon.

Ruokia en myöskään uskaltanut tarjota, koska monet sanovat että esim nestlen purkkiruuissa on maa kohtaisia eroja.

Maanantaina ollaan sitten lähdössä Madeiralle ja tyttö on 1 v 7 kk. Arvatkaa jännittääkö äitiä 6 tunnin lennot. Vuosi sitten oli niin helppoa, kun lapsi ei liikkunut. Ajattelin ottaa mukaan osan ruuista sekä hyla maitoja, miten mukaan mahtuu. Vaippojen kanssa toimin samalla tavoin kuin viime kerrallakin.

Mukavaa matkaa!

Vierailija

...me olimme viimeksi bulgariassa ja siellä silloin 1v söi ihan paikallista purkki ruokaa ja vaipat veimme mennessämme sinne mutta nyt kun on kolme lasta mukana niin jos vaikka vaipat ostas sieltä niin olisi edes hieman vähemmän vietävää mukana:)Mutta jos tunkis edes parin päivän vaippa satsin matkalaukun uumeniin:)Marraspallo

Vierailija

Ollaan nimittäin lähdössä myös Teneriffalle, ja kuopus on sitten 3kk, niin mietin tässä myös tota vaippajuttua, että pitääkö niitä täältä viedä vai saako sieltä?

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat