Kakkosauto perheeseen, mitä merkkiä suosittelet?

Vierailija

Eli joku pikkukärry pitäisi hommata. Ollaan kateltu esim. Opel Corsaa ja Peugeot 206:sta. Onko noista merkeistä kokemuksia? Mielellään omakohtaisia kokemuksia, ei kummin kaiman serkulta kuultuja juttuja.Meillä on ennestään perheessä Opel Vectra, vm. 2003. Siitä, eikä edellisestä Opelista, mitään huonoja kokemuksia. Sen takia tuota Corsaa mietin.

Kommentit (11)

Vierailija

Auto on toiminut hyvin. Koska ns. ykkösauto perheessä on iso farmari ei toisen auton tarvinnut täyttää kuin vaatimus, että siihen mahtuu kaksi istuinta. Tosin se on yllättävänkin tilava. Samoin olen ollut tyytyväinen siihen, että se kiihtyy yllättävän nopeasti, vaikka on vain 1.4 litrainen kone. Ei siis jää tukoksi liittymissä.

Vierailija

Kauppareissuihin ehkä myös. Pitemmät lomamatkat yms. tehdään isommalla autolla.

Työmatka n. 17km, osin kaupunkiajoa, osin motaria.

Vierailija

Voin suositella pikku-poloa! On näppärä ja kuitenkin pitempääkin matkaa hyvä ajaa. Jämäkkä saksalainen, vaikka pieni. Pitää hintansakin suht ok verrattaen muihin saman luokan autoihin. Käykääpä koeajamassa!

Vierailija

jos sillä ajetaan vähän, lyhyitä matkoja ja taajama-aluella, niin suosittelen autoa jonka kuluttaa vähän!Meillä olosuhteiden vuoksi kakkosautoksi jäi Ford Focus (suht isolla koneella) ja kun sen käyttö on lähinnä käynnistämistä ja ajetaan 2-3km ja taas sammutetaan, kulutus on ihan karmeeta.Eli lähde mietiskelemään siitä, mihin sää sitä autoa käytät eli mikä on olennaisinta ja sitten kauppoihin kattelemaan ja koeajamaan!

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat