Seksiä oviksen aikana,nyt 8 päivää myöemmin

Vierailija

alkoi menkat.Onko tää nyt keskenmeno vai mikä?

Kommentit (8)

Vierailija

En silloin seurannut oviksia, mutta vauvaa yritettiin, aloin tuntea joitain outoja tuntemuksia rinnoissa ja sitten alkoikin kuukautiset ennen aikojaan, vaikka yleensä ne olivat hyvin säännölliset. Mutta sinä päivänä kun kuukautiset alkoivat, minulla alkoi jo aamulla kovin outo olo, ajattelin että se oli kuin olisin saanut jonkin myrkytyksen (Vaikken tietysti tiedä millaista on olla myrkyttyneenä kun en ole koskaan ollut!). Olin aamupäivän ihan vuoteessa ja oli jotenkin tosi kummallinen olo. Sitten ne menkat alkoivat. Ajattelin, että tässä olisi voinut olla kyseessä tehokkaammanpuoleinen "kemiallisen" raskauden keskeytyminen.

Vierailija

äsken tuli sellainen lapsen nyrkin kokoinen hyytymä,olo ollut muutenkin ihan outo edellisten viestien jälkeen,pää kipee ja selkää särkenyt.

Vierailija

Jos ovis oli silloin kuin luulet niin mahdollinen hedelmöittynyt alkio ei liene edes kiinnittynyt koska siihen menee n. viikko hedelmöityksestä ja jos menkat on juuri olleet alkamaisillaan ja limakalvo vuotamaisillaan pois niin ei ole ihannetilanne kiinnittymiselle.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat