Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

tulehtunut putkikorva (vuotava) lääkäriinkö?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

reilu vuoden ikäinen putkitettiin n.3 viikkoa sitten, nyt on ollut yöt tosi levottomat ja haroo korvaansa. tänään oli tullut jotain eritettä korvasta. soitin terkkarille joka ei osannut neuvoa...että pitääkö lähteä lääkäriin vai ei. aikoja ei ollut, joten iltapv päivystykseen jos tarvetta. löysin korvalääkäristä tulleista papereista tiedon että jos vuoto jatkuu yli vrk:n niin sitten lääkäriin. mitähän nyt uskoisi, terkkaria joka sanoi että kannattaa mennä lääkäriin vai korvaklinikan ohjeita...?kertokaa putkitettujen äidit, muitaki eteenne tulleita aiheeseen liittyviä asioita!kiitos!

Kommentit (5)

Vierailija

... annoin tosin korvan vuotaa pari viikkoa kun ei ollut mitään muuta oiretta! Että jos olisi mennyt itsekseen ohi ja olisi ollut vaan virustulehdus, mutta eipä valitettavasti ollut. Kaksi kuuria piti syödä, ennenkuin rauhoittui taas.

Vierailija

Meillä on kans tytöllä putkitetut korvat ja maanantaina tuli toisesta korvasta märkäistä eritettä. Käytiin korvalääkärillä ja tulehdushan siellä oli, sai 10 pv lääkekuurin.Toinen vastaava vuototapaus oli keväällä ja silloin putki oli mennyt tukkoon ja myös irronnut, joten sai lääkekuurin ja varattiin aika uuteen putkitukseen kuurin jälkeen. Meillä siis alkutilanne oli liimakorva molemmissa korvissa.

Vierailija

Jos teille on mahdollista niin suosittelisin käyttämään korvalääkärissä ei yleislääkärill tai lastenlääkärillä. Meillä tytöllä putkitettu korva alkoi vuotaa. Lastenlääkäri määräsi antibiotti kuurin. Ei auttanut vietiin korvalääkärille. Tämä sanoi ettei suun kautta otettu kuuri olekaan tässä tapauksessa kovin tehokas ja määräsi antibiotti tippoja ja imi korvan puhtaaksi. Nuo auttoivat. Loppu hyvin, mutta syötettiin tytölle turha antibiootti kuuri josta tuli maha kipeäksi.

Uusimmat

Suosituimmat