Koska viimeksi soitit poliisille ja miksi?

Vierailija

Sivut

Kommentit (35)

Vierailija

Ratsastusseurueesta yksi ihminen tippui hevosen selästä maastossa ja hevonen karkasi. Ilmoitin poliisille jotta eivät käynnistäisi etsintöjä jos joku näkee vapaana kulkevan hevosen jalustimet liehuen ja siksikin että jos heillä olisi ollut partioita lähellä olisivat voineet auttaa ehkä kiinniotossa, mutta ennenkaikkea valvoa liikennettä isoilla teillä trippumispaikan ja tallin välissä. Nämä olivat vähän hätävarjelun liioittelua, mutta hevonen OLISI voinut mennä tosi vilkkaalle tielle, jopa motarille (tosin ei hevoset oiekasti yleensä ole niin tyhmiä) ja tällöin poliisin läsnäolo ja tietoisuus asiasta olisi voinut estää kolareita. Ja joskus poliisi on joutunut etsimään metsistä mahdollista loukkaantunutta ratsastajaa vaikka oiekasti hevonen ja ratsastaja ovat jo onnellisesti kotona. Kun siis joku ulkopuolinen on ilmoittanut irtonaisesta hevosesta.

Vierailija

joka oli poikkeukssellisesti sammunut rähmälleen kadulle jo aamupäivästä. Yleensä pystyy edes istuskelemaan iltapäivään asti.

Vierailija

Rappukäytävässä nukkui selällään tosi likaisen näköinen tyyppi, niin kuin olisi katuojassa rypenyt. En uskaltanut mennä katsomaan lähempää, ties vaikka olisi päälle hyökännyt, vaan tiirasin ovisilmästä pienen vauvan kanssa.

Noh, poliisit tuli paikalle, herättelivät äijää ja juttelivat siinä. Selvisi, että hän oli nuori mies, jolta oli naama maalattu mustaksi ja laitettu ihme vaatteet päälle polttareiden vuoksi!! =)

Kaverit olivat kadonneet ja humalatilasta johtuen oli päässyt väsy yllättämään ja oman kämpän sijainti unohtumaan!! :D

Vierailija

huomasin miehen, joka oli hetkeä aikaisemmin rojahtanut kännissä eteeni pankissa, hyppäävään auton rattiin ja lähtevän ajamaan. Yritin ensin itse pysäyttää miestä, mutta hän ei kuunnellut, joten soitin poliisit.

Vierailija

kun joku dille hakkas & potki akkaansa kaupungilla.112:sta sain todella törkeää palvelua. Multa esim. kysyttiin, että miksei se nainen (siis se, jota hakataan) itse soita. No vitustako minä tiedän, ehkä ei kerinnyt ottaa puhelinta taskusta, kun yritti käsillään estää iskuja...

Vierailija

oppilaani soittelivat häirikköpuheluita yöllä. poliisit ottivat nopsaan selville, mistä puhelut tulivat ja jätkät jäi kiinni. ai kun oli kiva kutsua pojat noloine vanhempineen käymään meillä juttusilla :D

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat