tyhmänä kyselen supisteluista vk 35

Vierailija

Viikkoja 35+2 ja viime yönä supisteli kipeesti säännöllisesti noin 3h sitten onneksi rauhoittui. Mietin vain että ei kai vauva vielä olisi oikein valmis syntymäänkään. Onko sairaalassa joitain keinoja millä supistukset saadaan loppumaan vai annetaanko tässä vaiheessa jos syntyä.Anteeksi tyhmyyteni mutta olisin kiitollinen jos joku vastaisi asiallisesti

Kommentit (5)

Vierailija

voidaan kokeilla supistuksia rauhoittavaa tippaa tai antaa kortisonia sikiön keuhkojen kypsyttämiseen jos katsotaan aiheelliseksisoita neuvolaan tai äitiyspolille jos supistelut alkaa taas.

Vierailija

Mutta eikös se vauveli ole kovin pieni vielä vai?

Mulla on huomenna neuvola.

Sitä vain juuri mietin että voiko kotona sitten odotella rauhassa että synnytys kunnolla alkaa vai pitääkö mennä sairaalaan. Sairaalaan on yli 65km matkaa niin ei ihan turhan takia viitsisi lähteä.

Vierailija

ja neuvolassa sanottiin, että merkki siitä, että lapsi syntyy pian. Kolme päivää turpoamisesta meni niin lapsi oli maailmassa rv 36+2

Vierailija

Lähtisin ajoissa sairaalaan jos on merkkejä ennenaikaisesta synnytyksestä, 130 km:n turha ajo on pienempi paha kuin se että lapsi syntyy matkan varrelle eikä saa tarvitsemaansa hoitoa heti.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat