Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Liinailijat hoi!

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Meillä on käytössä n. 5 m pitkä sidottava liina ja se on toiminut ihan hyvin. Toisinaan olen kuitenkin kaivannut jotain ns. pikaliinaa esim kauppareissuilla. Kaupan kärryissä olevat kaukalot on niin makuuasennossa, ettei meidän neiti niissä viihdy ja niissä tulee jo kohta painorajatkin vastaan. Oman kaukalon laittaminen ostoskärryihin ei ole kovin kätevää, kun se vie kaiken tilan ja nykyään kaukalo + vauva on niin painava yhdistelmä, etten enää haluaisi häntä siinä nostella turhaan. Pitkä liina on tosi hyvä muuten, mutta kun sitä sitoo ulkona tai vaikka kaupassa, liinan päät laahaa likaista lattiaa tai maata. Enkä oikeen tykkää sitä valmiiksi sitoa, kun solmut painaa selkää autossa.Mikä olisi järkevä hankinta tässä tilanteessa? Rintareppu meillä jo on, mutta kun ei toimi niin ei. Kanga-reppu, joku muu rengasliina vai mikä? Tiedän, ettei ne ole niin selkäystävällisiä kuin molempien olkapäiden yli tulevat liinat, mutta kyse olisi lyhytaikaisesta satunnaisesta käytöstä.Suositelkaa jotain! =)

Kommentit (8)

Vierailija

On juuri tuollainen näppärä pikaliina, jolla kyllä jaksaa kantaa pitempäänkin. Ei mitään sidontoja eikä erityistä säätämistä, valitaan kantajan koon mukaan. Tosi helppo pukea, huitaistaan vaan olan yli. Tukeva isommankin lapsen kantamiseen. Suosittelen! Löytyy Babyidean sivuilta.

Vierailija

Samaa olen mietiskellyt minäkin täällä. Onko neliöliinasta kokemuksia, entäs siitä kantovyöstä, jossa tarttee kyllä toista kättä? Entäs onko jotain nopeampia sidontoja kuin x ? Muutenhan kantoliina on loistava, mutta juuri tällaiseen pikatarpeeseen olisi näppärä joku muu systeemi kuin pitkällä liinalla x.

Vierailija

Sillä saa lapsen näppärästi lonkalle. Pitkiä aikoja sen kanssa ei jaksa kantaa, eikä lapsikaan viihdy. Lyhytaikaiseen käyttöön liina on ihan passeli, nyt kun poika viihtyy lonkalla.Menna+poika 6 kk

Vierailija

Itselläni on " pikaliinana" neliöliina, mutta käytän sitä lähinnä kotona, kun tarvitsen liinan vain pieneksi hetkeksi. Rengasliinan kanssa en tullut toimeen. Käytän edelleen pitkää liinaa, joka paikassa.Sidon liinan aina päälleni valmiiksi, kudotulla käytän tuplaristiä, jossa solmu tulee eteen, trikoisella kietaisuristi2:sta ja jos joudun istumaan, sidon solmun siinäkin eteen. Jos liina on tarpeeksi pitkä, ei solmua ole pakko jättää taakse.Lyhytaikaiseen käyttöön rengasliinat ovat hyviä, samoin kantopussit. Merkkejä on useita ja jokaisella on oma suosikkinsa. Moni kehuu Katiliinaa, mutta itse en ole sitä kokeillut, joten en voi sanoa juuta enkä jaata. Jos lähelläsi on jälleenmyyjä tai tukihenkilö, pyydä heiltä apua, paras tapa löytää oma liina on käydä kokeilemassa niitä.Porenn *kantoliinatukihlö*

Uusimmat

Suosituimmat