Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

mitä mieltä olette nimestä..

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Casper?

miltä se teistä kuulostaa? mitä ajatuksia se teissä herättää? =)

Kommentit (6)

Vierailija

Lähinnä tallaista tulee mieleen.. Siis kuitenkin sellaista positiivista veijaruutta. Casper kuulostaa ulkomaalaisuutensa lisäksi jotenki harvinaisemmalta ja " hienommalta" . Jotenki mulle tulee kummasti mieleen Casperista avaruus tai astronautti, vaikkei nyt kyl tuu ketään kuuluisuutta mieleen.. Jos se liittyis jotenki Castor sanaan, ja olikohan se joku tähtikuvio..:) en tiä, voin sotkee nyt pahastikin asioita.No, kuiteski Casper ihan ok nimi. Ite laittaisin varmaan mielummin Kasper, mut jos tykkäätte Casper muodosta , ni laittakaa ihmees!

Vierailija

Minusta Casper kirjoitettuna c:llä on vierasperäinen nimi, jonka kirjoittaisin suomalaisittain Kasper tai Kasperi. Nimenä se on huumoripitoinen, mieleen tulee klovni tai kolmen iloisen rosvon Kasper. Itseeni nimi ei oikein iske, mutta jokaisellahan on oma nimimakunsa ja jos se on teidän mielestä hyvä nimi, niin sitten se on :)

Vierailija

eikä se kovin ihmeesti ajatuksiakaan herätä. Casper the Friendly Ghost (en pidä myöskään tästä piirroshahmosta).Kasperi on sympaattinen ja mukavan vanhahtava nimi. :)

Vierailija

Samaa mieltä, että Casper c:llä kirjoitettuna näyttää ei-suomalaiselta. Mutta Kasper on mielestäni ihana nimi muuten. Tykkään todella.

Uusimmat

Suosituimmat