Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

meillä ei ole mitään näistä. pärjäämme, mutta välillä kiristää. yksi pieni lapsi perheessä sekä kaksi aikuista sottaajaa.

Kommentit (12)

Sittten voisi kestovaipatuskin jäädä. Tiskikponetta ei ole (mies tosin tiskaa meillä kaiken, mutta ei hänkään konetta halua) ja mikro on aika turha. Käyttäähän sitä välillä kun se on.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Jos taloyhtiössä olis pesutupa niin ilman kaikkia pärjäisi. Astianpesukone on kun tuli talokaupan yhteydessä, mutta hyvin hyvin harvoin käytössä. Pyykkikone on tarpeellinen, sitä ilman ei tule toimeen kun käsin ei lasten pyykkiä pese. Mikro on kyllä koko ajan käytössä mutta kyllähän sitä ruokaa voi muutenkin laittaa, hitaammin tosin =)

tiskikone - pärjäisin, mutta koneesta en mielellään luopuisi.

pyykkikone - taloyhtiön pyykkitupa on, mutta peseminen siellä kauhean kallista. nyrkkipyykkääminen on ihan kamalaa.

mikroaaltouuni - pärjäisin ilmankin.

Muita meillä ei olekkaan. 6 henkisen perheen pyykit ois aika työlästä pestä käsin;) ilman tiskikonetta olen ihan vapaasta tahdosta, aiemmassa asunnossa sellanen oli, muttne oikeastaan koskaan sitä käyttäny, ja mikrossa en yleensäkkään ikinä läämitä mitään, joten turha sekin. Entinen hajos, niin uutta ei hommattu.

meillä ei ole tiskikonetta, enkä sitä niin kaipaakaan, mikro ja pesukone on, mutta ilman mikroakin tultaisiin toimeen, tosin jäisin sitä kaipaamaan. Pesukonetta ilman en pärjäisi, taloyhtiössä ei ole yhteisiä koneita ja käsin en kyllä ehtisi kaikkea pestä

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat