Seuraa 
Tässä kysymyksiä elämäntilanteista, kiinnostuksista, arjesta...[color=red][size=5]♥[/size][/color] Missä asutte?[color=red][size=5]♥[/size][/color] Oletko töissä?/opiskeletko?[color=red][size=5]♥[/size][/color] Onko heinäkuisellanne sisaruksia?[color=red][size=5]♥[/size][/color] Mitä harrastat/te?[color=red][size=5]♥[/size][/color] Mikä on suurin haaveesi tällähetkellä?[color=red][size=5]♥[/size][/color] Kuvaile arkeanne..

Kommentit (8)

Missä asutte? - Omakotitalossa Oslon esikaupunkialueellaOletko töissä?/opiskeletko? - Töissä matkatoimistossaOnko heinäkuisellanne sisaruksia? - Isosisko 5 vMitä harrastat/te? - Matkailua aina kun siihen on mahdollisuus. Hevoset ovat myös sydäntä lähellä, eli tallilla ollaan esikoisen kanssa aina kun on siihen mahdollisuus.Mikä on suurin haaveesi tällähetkellä? - Yhdyn ylläolevan klassiseen toivomukseen terveydestä ja onnesta elämässäKuvaile arkeanne.. - Herätys aamulla koo 7-8, kaksosille aamumaito ja vaatteet päälle, esikoiselle aamupala ja vaatteiden vaihto, jossain siinä välissä sama itselle. Vien esikoisen tarhaan n. klo 9.30, siitä usein mennään kaksosten kanssa aamukävelylle. Päivän mittaan yritän siivoilla ja pestä pyykkiä sekä tietysti seurustella yms tyttöjen kanssa. Usein on myös tapaamisia parin kotona lapsen kanssa olevan ystävän kanssa, neuvolakäynteja jne. Esikoinen haetaan n. kl 15-15.30, päivällinen kun mies tulee töistä tuntia myöhemmin, sitten pikkuhiljaa iltarutiineja ennen iltapesuja ja -paloja. Esikoinen on sängyssä n. klo 20, vauvat yleensä tuntia myöhemmin. Eli päivät menee todella nopeasti!
[color=red][size=5]♥[/size][/color] Missä asutte? - Pirkanmaalla, rivitalossa[color=red][size=5]♥[/size][/color] Oletko töissä?/opiskeletko? - opiskelen äitiysloman ohella[color=red][size=5]♥[/size][/color] Onko heinäkuisellanne sisaruksia? - kyllä, 3v. sisko[color=red][size=5]♥[/size][/color] Mitä harrastat/te? - mulle toi opiskelu on eräänlainen harrastus tällä hetkellä, esikoinen käy muskarissa ja uimassa ja vauvan kanssa olis tarkoitus alottaa vauva-uinti, ja sitten ihan lenkkeillään.[color=red][size=5]♥[/size][/color] Mikä on suurin haaveesi tällähetkellä? - isompi koti ja päästä lomalle. Loma haave toteutuu onneks 1,5 viikon päästä.[color=red][size=5]♥[/size][/color] Kuvaile arkeanne..

[/quote]

- Aika tasaista, mutta kaikki päivät on ohjelmaa täynnä, jos ei kotitöitä niin jotain muuta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla


Tässä kysymyksiä elämäntilanteista, kiinnostuksista, arjesta...[color=red][size=5]♥[/size][/color] Missä asutte?Etelä-Suomessa kerrostalokolmiossa[color=red][size=5]♥[/size][/color] Oletko töissä?/opiskeletko?Kotona olen ollut lasten kanssa pian 6 vuotta[color=red][size=5]♥[/size][/color] Onko heinäkuisellanne sisaruksia?On, 4- ja 6-vuotiaat[color=red][size=5]♥[/size][/color] Mitä harrastat/te? Liikuntaa, leffoja ja lötköttelyä nyt vauva-aikana:)[color=red][size=5]♥[/size][/color] Mikä on suurin haaveesi tällähetkellä? Eiköhän mene sen " klassikon" puolelle, että kunhan terveyttä riittäisi, ei mitään pinnallisia haaveita ole[color=red][size=5]♥[/size][/color] Kuvaile arkeanne..

[/quote]

Arki rullaa rutiinilla, aamuherätys klo.7, isoin eskariin klo 9, kotihommia ja vauvan ja nelivuotiaan kanssa puuhailua ja isoin eskarista klo.13, tavataan kavereita/kotiaskareita, iltapuuhat ja kaikki lapset nukkumassa n.klo 21-22, puoli tuntia jaksan valvoa ja itsekin pehkuun, joskus yösyöttö vauvalle klo.4. Niin meidän arki sujuu joka päivä:)

tilda1:

Lainaus:


Tässä kysymyksiä elämäntilanteista, kiinnostuksista, arjesta...[color=red][size=5]♥[/size][/color] Missä asutte? Pirkanmaalla rivitalossa[color=red][size=5]♥[/size][/color] Oletko töissä?/opiskeletko? Opiskelut on kesken vielä.[color=red][size=5]♥[/size][/color] Onko heinäkuisellanne sisaruksia?

Yksi isosisko 2,5v. Heinäkuisemme on poika.[color=red][size=5]♥[/size][/color] Mitä harrastat/te? Lenkkeilyä,

piirtelemistä, vauvauinti alkaa lauantaina.[color=red][size=5]♥[/size][/color] Mikä on suurin haaveesi tällähetkellä? Oma idyllinen puutalo. Sitä vaan saa vielä odotella..[color=red][size=5]♥[/size][/color] Kuvaile arkeanne..
Kädet meinaa olla täys työtä aamusta iltaan. Päivä pitää rytmittää selkeästi, että se luonnistuu uhmaikäisen ja vauvan kanssa. Aamulla lapset herättävät 8 maissa. Aamupalalle ja sit kiireesti ulos, ettei väsymys iske. Ulkona piristyy kivasti, kun pääsee 2,5v:n leikkeihin kiinni. Päiväruuan jälkeen unille, silloin saa itse vaan olla... (jos malttaa) se on kyllä ehdottomasti päivän parhaita hetkiä! Loppupäivä meneekin mukavasti miten milloinkin kun mies tulee töistä.


Tässä kysymyksiä elämäntilanteista, kiinnostuksista, arjesta...[color=red][size=5]♥[/size][/color] Missä asutte? Kymenlaaksossa omakotitalossa[color=red][size=5]♥[/size][/color] Oletko töissä?/opiskeletko? Ammatti on, tarkoitus on palailla töihin ehkä parin vuoden päästä.[color=red][size=5]♥[/size][/color] Onko heinäkuisellanne sisaruksia? Sisko melkein 6v. ja veli 4v.[color=red][size=5]♥[/size][/color] Mitä harrastat/te? Harrastuksina vauvauinti ja lenkkeily[color=red][size=5]♥[/size][/color] Mikä on suurin haaveesi tällähetkellä? Perheemme pysyminen terveenä, isompi koti ja ehkä vielä neljäs lapsi.[color=red][size=5]♥[/size][/color] Kuvaile arkeanne..

[/quote]

Puuhaa riittää arkisin. Isompien sisarusten päiväkerhot rytmittävät meidän päiviä, niiden lisäksi ulkoilua, kotitöitä ja rauhallista kotonaoleilua.


[color=red][size=5]♥[/size][/color] Missä asutte?

-kerrostalossa kolmiossa[color=red][size=5]♥[/size][/color] Oletko töissä?/opiskeletko?

-Olen töissä vakipaikalla.[color=red][size=5]♥[/size][/color] Onko heinäkuisellanne sisaruksia?

-ei ole (vielä) mutta ehkä olisi toinen lapsi suunnitelmissa..[color=red][size=5]♥[/size][/color] Mitä harrastat/te?

-Muuta en ehdi kun käydä salilla sekä jumpassa, tietty kävelyreissut vaunujen kera on oivaa liikuntaa:)[color=red][size=5]♥[/size][/color] Mikä on suurin haaveesi tällähetkellä?

-Suurin haave taitaa olla että poika pysyisi terveenä ja että jonain päivänä voitaisiin muuttaa kerrostalosta omakotitaloon.[color=red][size=5]♥[/size][/color] Kuvaile arkeanne..

-Arki taitaa mennä lähinnä näin: aamulla ollaan herättyä hetken hereillä ja leikitään, sitten pienet aamupäivätirsat vauvalle jonka aikana minä menen suihkuun. Sitten kun vauva herää mennään ulos vaunuilla jossa vauva nukkuu päikkärit. Kun iskä tulee töistä kotiin niin äiti pääsee jumppaan, illalla leikitään ja katsellaan telkkaria:) Kyllä tämä arki on sitten ihanaa, mihinkään ei ole päivällä kiire eikä työasiat ym pyöri mielessä..

t:minnis80 + poika huomenna 3 kk

♥ Missä asutte? Omakotitalossa Kymenlaaksossa♥ Oletko töissä?/opiskeletko? Töissä♥ Onko heinäkuisellanne sisaruksia?

Ei vielä, toinen saa tulla kun on tullakseen..

♥ Mitä harrastat/te? Lenkkeilyä lähinnä, aloitin myös opiskelut avoimessa saadakseni aivojumppaa.♥ Mikä on suurin haaveesi tällähetkellä? Pikkukakkosen saaminen :). Oikeastaan tällä hetkellä tuntuu että kaikki mitä on ikinä toivonut on jo saavutettu.♥ Kuvaile arkeanne.. Miehen ollessa töissä päivät sujuvat lähinnä näin: Herätys aamulla 10-12, " aamu" toimet ja -lenkki, iltapäivällä/alkuillasta opiskelua vauvan nukkuessa (ja samalla netin selailua), vauvan kanssa jumppailua ja iltalenkki, telkkarinkatselua. Lisäksi vaipanvaihtoa ja syömistä :). Vähiin on aktiviteetit käyneet..M ja poika muutamaa päivää vaille 3kk

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat