Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Kokeillaampas pystyttää visa, voi olla että tästä tulee pikainen sellainen, eikä hajuakaan onko nimestä ollut visaa johtuen nettipimennostani ja muisat kiireistä..Kyseessä on nimi jonka mieltäisi ennemmin siitä lyhyemmän nimen lempinimeksi.. harvinainen ja väestörekisteristä löytyy.. Vinkkejä tarvittaessa..Visailuintoa!

Sivut

Kommentit (193)

Juu, tosiaan tämä etsimäni nimi on pidempi kuin nimi josta voisi kuvitella haetun nimen väännetyn.. Sanotaanpa nyt sitten vinkiksi että haetussa nimessä on enemmän kuin viisi kirjainta :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Mutta eipä vielä sitä oikeaa.. Oikea " kantanimi" kyllä jo vilahti aiemmin yhden kerran (en ainakaan muista nähneeni kuin kerran ehdotuksen jonka voisi mieltää samaan " kantanimeen" ), joten ei muuta kuin lisää tsemppiä vaan..Minä voin olla tänään netissä klo 16 asti ja seuraavaksi pääsen vasta huomenaamulla, joten hierokaas aivonystyröitä että voisin vielä tänään palkita jonkun teistä :)Odottelemaan jäävä Juliaana :)

Eli Mirjeli 2n oli hakemani nimi. Aika hauskaa että kasantran ehdotus Mirjukka 3n ja Kurkun ehdotus Onneli 49n tuli peräkkäin, joista sitten voisi yhdistää Mirjelin.. Arvon leideille siis kunniamaininta myös!Koska varsinainen nimi jonka bongasin (josta sitten keksin kokeilla löytyykö Mirjeliä) oli Marjeli 25n , josta minulle tulee marja ja siitä taas syksy mieleen, palkintona on tänään syksyisiä herkkuja eli leipomaani puolukkapiirakkaa ja oman omenapuun omenamehua.. Olepa hyvä Gil :)Kiitos kaikille visailijoille!

Eli nimi muodostetaan sillä tyylillä että kantanimestä väännetään haettu nimi muokkaamalla nimen loppuosaa.. Esim. Mari-> Maruska..Hienoja nimiä olotte keksinyt :) Jatkakaa samaan malliin..

Sivut

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat