Jos olisit elänyt 200 vuotta sitten, mitä asiaa kaipaisit nykyajasta?

Vierailija

Oletetaan, että olisit suht varakas säätyläinen, jonka ei siis tarvitsisi tehdä työtä ja jolla palvelusväki hoitaisi taloudenpidon...Itselläni tulisi varmaankin ikävä modernia lääketiedettä lääkkeineen ja hoitomuotoineen...

Sivut

Kommentit (25)

Vierailija

En ollut tajunnut kaivata modernia lääketiedettä, mutta varmasti kaipaisin lämpimämpää elämää. Tarkoitan ihan vaatetusta! Miettikää nyt. Naisilla tottakai pitkät hameet, mutta alla ei sukkahousuja, ei pitkiä kalsareita (lämpimiä!) talvipakkasella ulkona... hrrrrr! Ja sisälläkin lämpöä vain tulisijan lähellä. Valoa kaipaisin myös enemmän, pelkän kynttilän varassa ei pitkälle iltaan parane puuhastella, silmäthän siinä menee.

Vierailija

oikeesti varmaan about samoja ku 4:

Lainaus:


Lentokoneita - matkustaminen olisi hidasta.

Internettiä ja tietokonetta

Musiikkia

Naisten vapautta

Vierailija

Juokseva lämmin vesi ja viemäriverkosto on aika siisti juttu!Ehkäisyvälineitäkin tulisi varmaan ikävä ja modernin lääketieteen kotkotuksia.

Vierailija

eikä laturia voi ladata missään....eikä ole kenelle soitella, kun ei kellään ole puhelinta.... :)Itse kaipaisin ehdottomasti modernia lääketiedettä, hygieniaa, juoksevia vesiä ja naisten oikeuksia! Jos olisin joutunut synnyttämään 200 vuotta sitten, olisin kuollut ja naisena olisin jo tuomittu " hysteeriseksi" koska en suostu sievästi teeskentelemään tyhmää ja tyytymään koristeeksi. Ja jos olisin talonpoikaisnainen, olisin varmaan jo loppuun ajettu.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat