Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Mitä kastiketta voisi tehdä riisin kanssa kasvissyöjälle kun muut syövät kanakastiketta?

Vierailija

En keksi millään mitään kastiketta. Auttakaa pikaisesti.

Kommentit (13)

Vierailija

tai vaikka kuivatavarana soijapaloja. Tein itse taas soijapaloista mahtavan kastikkee riisille: keittää soijapalat kasvisliemivedessä, jossa grillausmaustetta, currya, soijakastiketta, valkosipulia, oreganoa, inkivääriä, kanamaustetta tms reilusti, lisää palan Koskenlaskijaa, herne-maissi-paprikaa, lopuksi ruokakerman. Tulee sikahyvä ja halpa kastike, joka on ihanan värinen ja syvänmakuinen.

Vierailija

sitten tomaattipurkki, suolaa sokeria ja mustapippuria. Hyvää on. Tai papuja vaihtoehtoisesti. Voit tehdä ihan oman kastikkeen, ei ole niin vaikea. Joku kanansyöjäkin voi ottaa.

Vierailija

Tuntuu liian laihalta ja tylsältä pelkkä kastike. Maitotuotteet käyvät joten kermakastike kävisi mitä käytän kanakastikkeeseenkin mutta mitä kanojen tilalle.ap

Vierailija

Ja en ole jumiutunut lihan syöntiin. Itse en syö ollenkaan punaista lihaa mutta täysin kasvisruokia en ole laittanut pitkään aikaan. Ja kasvisruuat onnistuu kyllä muuten mutta nyt löi tyhjää mikä sopisi riisin kanssa kun en ennen ole laittanut mitään. Ja lisättäköön vielä että ruuan pitää olla suht nopea laittaa ja myös edullinen. Teen ruokia leiriläisille ja äsken kun tulin hommiin niin sain kuulla että joukossa kaksi kasvissyöjää. Ruokalistalla makkarakeitto jolloin laitan kasvissyöjille juureskeiton ja päivällisellä kanakastike ja riisiä ja siihen piti nyt äkkiä saada jokin kastike. Tofua ja soijarouhetta aion ostaa kun käyn kaupassa tänään mutta näihin ekoihin ruokiin sitä en ole osannut varata.

Vierailija

Paiston ensin pannulla ISON kasan herkkusieniä ja paprikaa ja sipulia.

Otin ne pois pannulta ja ruskistin kanaa

Sitten kana ja osa vihanneksista yhdelle pannulle ja päälle vähän ruokakermaa.

Toiselle pannulle laitoin pelkästään noita herkkusieniä, paprikaa ja sipulia ja lisäsin koko komeuden päälle vähän ruokakermaa.Lopputulos kelpasi hyvin koko seurueelle (seurueen ainoa kasvissyöjä oli oikeastaan tosi tyytyväinen ruokaansa).

Uusimmat

Suosituimmat