Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Unelmaelääntilanne, jos talous turvattu:Kotona, vapaana kirjailijana. Lapsilla hoitaja.

Vierailija

Kommentit (10)

Vierailija

Mielenkiintoinen ja haastava työ, mutta teen vain 6h/päivä töitä. Äitiyslomalta ei ole kiire heti töihin, mutta kuitenkaan en olisi 3 vuotta kotona, 1,5v. riittää. Vuoden aikana muutama lomareissu perheen kesken ja kesällä tietysti piiiitkä loma.Kotona olisi paljon aikaa keskittyä lapsiin ja parisuhteeseen, sillä palkattu " emäntä" laittaisi maittavat ateriat viikolla ja siivoasi. Viikonloppuisin ruokaa laitettaisiin koko perheen voimin ja nautittaisiin yhdessä olosta. Sisutus olisi viimeisen päälle ja sitä saisi muutella mielenvaihteluiden mukaan....

Vierailija

Harrastan juoksemista ja treenaan maratonille. Olen kotona, mutta lapsilla on myös hoitaja jos haluan käydä jossain tai tehdä vaikka hyväntekeväisyysjuttuja.

Vierailija

Puoli vuosisataa sitten kotiapulaiset olivat ihan yleisiä, miksi ei tänä päivänä? Löytyykö palstalta perheitä joilla olisi kotiapulainen, koko ajan tai vaikka 20h/viikko?Unelmaelämäntilanne siis perhe, jossa muutama terve ja hyväkäytöksinen lapsi, äiti ja isä käyvät töissä sen verran kuin jaksavat ja kotona on apulainen joka tekee osan kotitöistä, vastaanottaa lapset koulusta jne. ja pitää ylipäänsä kotitaloutta pystyssä jos perhe lähtee matkalle tai on työmatka-aikakausia.

Vierailija

Olen kolmen lapsen kanssa kotona, kunnes ovat noin 3 v. Teen silloin tällöin töitä (omassa yrityksessä), jolloin lapsilla on kotona hoitaja. Saattaisin myös opiskella jotakin uutta. Rahaa on sen verran, että voi osteskella kotiin laatuhuonekalut ja vaihdella kodin ilmettä sisustustrendien mukaan. Teemme koko perheen voimin reissuja ja kaikkea kivaa.

Uusimmat

Suosituimmat