Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Heippa!Eikö mistään vakuutusyhtiöstä enää saa VAIN syntymättömän lapsen vakuutusta ilman, että yhtiössä on muita vakuutuksia?Kaikki vakuutuksemme ovat IF:ssä ja sieltä ei enää saa tuollaista vakuutusta!

Kommentit (9)

jos tietoni ovat vanhoja tai sitten jotain ihme paikallisia sopimuksia.Meillä on esikoiselle otettu Tapiolasta pelkkä tuo syntymättömän lapsen vakuutus ja kotivakuutukset ym. on meillä ihan muualla.Nyt en ole vielä edes Tapiolasta sen kummemmin kysellyt, tyhmänä vain olettanut että sama tilanne siellä olisi kuin ennenkin.Täytyy soitella varmasti itsekin, koska nimenomaan Tapiolaan tässä oltiin päätymässä. Voi harmi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kyllä saa. Olen nimittäin vasta soitellut kaikki puhelinluettelosta löytämäni vakuutusyhtiöt läpi ja ainakin kahdesta paikasta sai ilman muita vakuutuksia. Tai siis että se ei ollut sidottu niihin muihin vakuutuksiin. Eli Fenniasta ja Lähivakuutuksesta. Hinta vain on noin sata euroa kalliimpi kun jos on kaikki vakuutukset samassa paikassa. En nyt löytänyt tähän hätään sitä lappua mihin olin kirjotellu ne kaikki yhtiöt ja niiden ehdot, mutta nuo kaksi muistan varmasti.

ainakin saa. Ilman kotivakuutustakin siis. Kotivakuutuksen kanssa tulisi hintaan alennusta.Samoja asioita tässä selvitellään omalla kohdalla. Tapiola taisi olla vähän halvempi ja parempietuinen... Paitsi jos on Lähivakuutuksessa kotivakuutus, se taisi sitten tulla aika lailla halvemmaksi.Meillä on vielä ihan auki tämä vakuutus ja viimeistään ensi viikolla rv 27 pitää saada haetuksi.Eli oisko muilla tietoa vielä muista vakuutusyhtiöistä, mistä saa syntymättömän lapsen vakuutuksen? Vielä jos on jotain kommenttia, missä parhaimmat edut, halvin hinta tms. niin helpottaa meidänkin urakkaa.

Varsinaista Lapsivakuutusta ei saa Tapiolasta ilman kotivakuutusta, mutta Omastartin saa. Omastartissa on eroavaisuuksia Lapsivakuutukseen verrattuna mm. omavastuun suhteen, mutta siinä on myös yhtenä hyvänä etuna se, että erilaisia terapiajuttuja kuuluu vakuutuksen piiriin mitä taas ei Lapsivakuutukseen kuuluisi.

Saako Tapiolasta nyt ilman kotivakuutustakin? Otimme nimittäin sieltä neljä viikkoa sitten vakuutuksen, ja silloin ei saanut ilman kotivakuutusta.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat