Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Missä Jyväskylän keskustassa sijaitsee lastenvaateliikkeitä? Lindexiä, kapphallia tms. en nyt kaipaa, vaan lastenvaatteiden erikoisliikeitä tai tavarataloja joissa on hyvä lastenvaate valikoima. Erityisesti tyttöjen 92-98 cm vaatteet ovat etsinnän alla.

Kommentit (2)

Jyväskylässä ei kovin runsaasti lastenvaateliikkeitä ole. Jyväskeskuksessa on Juniorit liike, jossa on kaikenlaisia lastentarvikkeita sekä vaatteita. Jyväskeskushan on ihan keskustassa kävelukadun varrella. Muita lastenvaatteita myyviä liikkeitä Jyväskeskukssa on ainakin H&M, KappAhl ja Seppälä, niissä on sitten sama valikoima kuin muissakin ketjun liikkeissä.Lisäksi Jyväskylästä löytyy Pikkukenguru osoitteesta Kilpisenkatu 5. Se on aivan kävelykadun lähettyvillä. Olen kerran käynyt siellä ja silloin ainakin vaatevalikoima oli suppea.Lastenvaatteita myyviä tavarataloja kävelykadun varrella ovat sitten Sokos, Kekäle ja Anttila. Mielestäni kaikissa niissä on melko hyvät valikoimat.Sitten jos pääsisit vähän keskustasta pois päin, niin Palokan keskuksessa (siellä missä on Kodin Ykkönen ja muita huonekalukauppoja) on Enttententten lastenvaateliike. Siellä on ihan mukava valikoima merkkivaatteita.Tervetuloa ostoksille tännepäin!

En kyllä ymmärrä mistä tuo Kekäle tuonne mun edelliseen viestiini tulla tupsahti.. En ole muutamaan vuoteen koko kaupassa käynyt, joten heidän valikoimistaan en tiedä mitään.. Tarkoitus oli sen kohdalle kirjoittaa siis Halonen. Heillä on alimmassa kerroksessa lastenvaateosasto sekä kenkäosastolla myös aika paljon lastenkenkiä..Sori edellinen sekoiluni!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat