Seuraa 

Pakko kertoa tämä teille, kun on niin uskomaton tarina, mutta kuitenkin totta!!!Oli vuosi 1947 ja mummoni lähti synnyttämään isääni sairaalaan.

Hän pääsi makaamaan vuoteelle, mutta joutui odottelemaan, koska sairaalassa oli silloin kova kiire, eikä henkilökuntaa tarpeeksi.

Jostain syystä, mummoni vaipui koomaan.

Hänen ohitse menevä hoitaja katsoi mummoani ja oletti hänen kuolleen. Koska koko sairaala oli täynnä ja tilaa vähän, hän vei mummon

sänkyineen siivouskomeroon ja peitti hänet lakanalla. Josta oli sitten tarkoitus viedä hänet pois, kun kiire hellittäisi.

Siellä mummoni sitten oli koomassa, siivouskaapissa!

Ja sitten se tapahtui. Todellinen ihme!!

Isäni syntyi itsestään, eikä mummo tiennyt mistään mitään.

Sattumalta komeroon tuli toinen hoitaja hakemaan pyyhkeitä ja huomasi " ruumiin" ja että siellä lakanan alla liikkui jotain!

Mummo vietiin sieltä äkkiä pois. Ja näin siis isäni sai alkunsa!Muistelimme tuota toissa päivänä, että miten ihmeenkaupalla isäni siitä selvisi, sekä mummo. Ja kuinka voikaan olla mahdollista, miten

luonto hoiti tehtävänsä, jotta isäni sai syntyä ja vieläpä terveenä!Kaisa 39+4

Kommentit (4)

Mutta onneksi: Loppu hyvin, kaikki hyvin!Oispa se vaan aika " jänskää" , jos mutki töörättäs johonkin komeroon luultaen kuolleeksi ja sitten kun heräis, oiskin vauva maailmassa :-O!!!Mutta jospa se siitä juontuu, että on " ihan kiva" jos on tukihenkilö mukana synnytyksessä, eipähän pääse sairaalahenkilökunta " kadottamaan" synnyttävää potilasta ;-D.

Tuli mieleen yksi juttu jonka vanha koulukaverini aikoinaan kertoi. Hänen äitinsä oli raskaana, odotti siis kaveriani. Kun synnytys alkoi, hänen äitinsä oli oman äitinsä kanssa kotona. Tuleva isoäiti hermostui niin että soitti hätäkeskukseen ja pyysi paloauton paikalle! Isoäiti oli niin hädissään ettei hätäkeskus saanut mitään tolkkua että mikä palaa joten olivat lähettäneet monta paloautoa paikalle varmuuden vuoksi.Hih, eipä mikään palanut vaan synnytys oli käynnissä =)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat