en ole koskaan päässyt synnytysvalmennuksiin yms.

Vierailija

mut aina on kaikki menny tosi hienosti, osaan kai luontaisesti hoitaa ja imettää vauvaa. sairaalassakaan eivät kertoneet mitään mutta kyllähän sen luontaisesti tietää miten vauvaa hoidetaan. Olin vielä kaksikymppinen ku ekan lapsen sain mut aina menny kaikki hienosti, koliikeista ja muista huolimatta.

Kommentit (6)

Vierailija

Meitä toppuuteltiin kun haukottelimme valmennuksessa. Olimme lukeneet asiasta itsekin ja suurimmaksi osaksi menimme tunteella, kun vauva sitten syntyi. Oli helppoa erottaa erilaiset itkut toisistaan jne., ei siinä ollut koskaan mitään ongelmaa. Muut kyllä tekivät niitä ongelmia; olimme nuoria emmekä siis voineet tietää mistään mitään.

Vierailija

jos eivät perhe- tai synnytysvalmennusta järjestä. Meidän kunta järkkää molemmat ja aiotaan osallistua. Just sen takia, että osaa varautua mahdollisiin ongelmiin ennalta.

Vierailija

vuosituhansia ilman mitään synnytysvalmennuksia ja usein asiat on menneet ihan hyvin.Mutta jos joskus kuitenkin jotain ongelmia sattuisi tulemaan niin niistä selviämistä auttaisi kyllä se, että olisi valmis ottamaan tietoa vastaan ja etsimään sitä eikä asenne olisi se että hohhoijaa, me tiedetään jo kaikki, ollaan luontaisesti niin hyviä tässä.

Vierailija

se ainakaan synnytysvalmennuksen ansiota ole. Yhtä hienosti olisi mennyt ilman mitään valmennuksia, ihan vaan maalaisjärjen ja äidinvaiston varassa.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat