Miten saa 10 kk ikäisen syömään riisiä?

Vierailija

Yritin siis syöttää sitä (täysjyväriisiä) mutta yökkäili ja lopuksi oksensi kunnon lastin. Hampaita tosin ei ole kuin kaksi eli pitäiskö odottaa että niitä on enemmän.. Vai yrittää hienontaa jollain bamixilla tms... taitaa mennä liisteriksi... Muutenkin tuntuu ettei vielä osaa ollenkaan pureksia vaan vähän kokkareisemmat ruoatkin nielee ja sit meinaa yökkäyttää. Mites muilla?

Kommentit (3)

Vierailija

Mutta tosiaan, annan joskus pieniä murusia leipää tai raejuustoa, niin vauva vaan nielee eikä yritäkään pureksia. Ymmärrän toki että kyllähän ne varmasti JOSKUS oppivat... :) ap

Vierailija

jotkut neuvoi sekoittamaan hedelmäsoseen sekaan, ei tosin meitä ainakaan auttanut. toinen tytöistämme alkoi syömään riisiä kun annoimme jasminriisiä, ja siten kelpasi hetken päästä jo tavallinenkin.

Vierailija

Riisihä on tosi hankala syötävä, etenkin jos ei ole hampaita sitä hienontamaan. Jyvät on kuitenkin aika kovia kypsinäkin eikä niitä pelkät ikenet pysty hienontamaan. Kukaan meidän kolmesta lapsesta ei ole saanut riisiä kurkustaan alas ennen kuin joskus parivuotiaana.Puuroriisistä voisi saada helpommin syötävän vaihtoehdon ja sitä saisi varmaan haarukalla hienommaksikin. Ja pakkokos sitä riisiä on edes antaa - edes puurona :)

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat