Vierailija

temmataan ylös taivaaseen ja alkaa suuri 7 vuoden ahdistus maan päällä? Tuo hetki voi olla hyvinkin lähellä joten eikö kannattaisi edes vähän pohtia omaa suhdetta Jumalaan?

Kommentit (11)

Raamatussa ei sanota mitenkään selvästi, miten uskovat " temmataan" ylös. En kyllä oikein usko, että he vain katoavat yhtäkkiä. :D Olisiko se " tempaaminen" jonkinlainen vertauskuva?Mutta totta on, että jokaisen olisi syytä pohtia suhdettaan Jumalaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

kun helvetissä ei ole enään tilaa, kävelevät kuolleet maan päällä.Parasta hommata haulikko, varmasti saapuvan zombie maailmanlopun takia.

meidät temmataan Herraa pilviin vastaan. :) Usko Herraan Jeesukseen niin pelastut. Ja se aika on lähellä jos vähääkään ajan merkkejä seuraa. esim. maanjäristyksiä on jo tiheästi n.kuukausittain jos ei jo tiheämminkin. mutta tämä on vasta synnytystuskien alkua.

Eihän sitä tietyt ihmiset olekaan odottaneet kuin parisen tuhatta vuotta aina varmoina siitä, että ihan kohta se tapahtuu.Eiköhän ihmiskunta olisi jo valmis jättämään järjestäytyneet taikauskot taakseen.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat