Seuraa 

Kerrotaanko rakenneultrassa aina, paljonko vauveli sillä hetkellä painaa? Kertokaapas vauvojenne painoja rakenneultrassa ja viikot!Huomenna rakenneultraan menevä NapNap rv20+1

Kommentit (15)

viikkoja oli kasassa 22+1 a:lla painoa 470g ja b:llä 460g a on " varmuudella" poika sanoi ultraaja mutta katsotaan kun kaksoset sieltä maailmaan pullahtavat :)-tikunen ja hupu sekä lupu 22+4-

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

joka ei rakenneultrassa kertonut painoa eikä pituutta. Sanoi vain, että nyrkkisääntö on, että tuossa viikon 20 kieppeillä pituus on 20 cm ja paino 200 g. Kiva kiva. Ekassa np-ultrassa saatiin kyllä tietää pituus ihan sentilleen. Koska rakenneultrasta jäi kaikkea muuta kuin hyvä mieli varasimme ajan myös 4d-ultraan viikolle 23.-tp

Kirjoitinkin jo tuonne meidän maalismussukoiden pinoon eilisiä rakenneultrakuulumisia ja meille kyllä tosiaan kerrottiin. Pikkuisen TYTÖN :) painoarvio oli 350g!Onnea huomiselle!Äippä rv 20+6

Pääsittekö tosiaan ilmaiseksi rakenneultraan? Meillä pohjanmaalla ei pääse ollenkaan. Vasta sitten laitetaan lähete jos jotain on vialla. Kait yksityiselle vois päästä en tiedä. Huvittais kyllä mennä.

..täällä keskisessä Suomessa. Olemme kyllä jo varanneet sen viikolle 20 yksityiseltä; Tampereella hinnaksi tulee aikas tarkalleen 100 euroa kun Kela-korvaukset lasketaan pois.

ja kyselin ultran hintaa. Alkuraskauden ultraus maksoi 109 € ja ne sanoi että sitä ei kela korvaa jos ei ole lähetettä. Toisesta paikkaa lupasi gyne soittaa mutta ei vain soittanut. Joten en tiedä niiden hintaa.Meinasivat tosin,että mulle ei voi tehdä enää alkuraskauden ultraa kun on kuitenkin sitten jo rv:ta kasassa 12+4 kun olisin saanut ajan. Oli aika pitkät jonot.

Lilli81:

[quote]


Pääsittekö tosiaan ilmaiseksi rakenneultraan? Meillä pohjanmaalla ei pääse ollenkaan. Vasta sitten laitetaan lähete jos jotain on vialla. Kait yksityiselle vois päästä en tiedä. Huvittais kyllä mennä.Hei Lilli81: kyllä ainakin Seinäjoen piirissä pääsee ilmaiseksi (tai siis normaalilla poliklinikkamaksulla) sekä np- ultraan että rakenneultraan.

Finnmar

yrittää vielä kysyä neuvolatätsyltä ensi tiistaina kun käväsen samalla lääkärissä. Hyvä tietää niin voi sanoa että seinäjoellakin saa.

Eli rv 19+5 painoarvio oli 329 grammaa. Huvitti noin tarkka arvio, mutta se ilmeisesti laskettiin tietokoneella reisiluun pituudesta, joten sen takia arvio on grammalleen.* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat