miten sellasella joka selvästi pinnaa töistä vois antaa potkut?

Vierailija

.

Sivut

Kommentit (17)

Vierailija

missä muualla hän näin helpolla pääsisi?

hän harrastaa itse työpaikka kiusaamista jos sopiva kohde löytyy, hän on niin päällekäyvä ja oman etunsa tietävä ihminen joten ei häntä voi ulos savustaa, se ei onnistu..ap.

Vierailija

Varo sitten ettei ala syyttää työpaikkakiusaamisesta.

Ei taida kyseistä henkilöä muutenkaan paljoo toi homma napata. Jospa saisi kesälomalla uutta duunia?

Vierailija

niin fillari on ainoa, jolla pystyyn liikkumaan. Kävely on tosi tuskaista. Fillarilla voi rullata eikä paino tule jalalle, kun istuu satulassa.Mitä sä toisten saikkuja kyttäät? Jos on sairaslomalappu, se on pätevä.

Vierailija

Helppoa on vaatia jos jonkinlaista etuutta - ja kyllä ehdottomasti sitä kannatankin, että työntekijän asemaa on monin tavoin turvattu - mutta silti: useimmat yrittäjät ovat ihan tavallisia taatelin tallaajia, ihmisiä, jotka omilla satunnaisilla rahkeillaan lähtevät kokeilemaan, saisivatko itsensä elätettyä omalla työllään. Sellainen kun palkkaa työntekijän, joka osoittautuukin aivan muuksi kuin työhaastattelussa antoi ymmärtää, voi ollta todella kamala rasite josta ei pääse edes eroon.Tiedän tapauksen, jossa pienyrittäjä kiituuttaa itse kädestä suuhun ja joutuu maksamaan kuukausipalkkaa työntekijälle, jota ei juuri näy työpaikalla (kyseenalaisia sairaslomia useasti) ja joka ei niin muodoin tuota yritykselle yhtään mitään. Selväähän on, että työntekijän pitäisi tuottaa vähintään oman palkkansa verran rahaa, jotta häntä ylipäätään voi pitää työssä.

Vierailija

hän oli silloinkin liikkeellä pyörällä, röngenkuvissa ei ole löytynyt mitään vikaa mutta on kuulema tosi kipeä. Hän oli viimeksi kevättalvella pari kuukautta sairaslomalla kun joku "vanha vaiva" kuulema uusi.

Arvaas kuka hänen työt joutuu tekemään? Kyllä pomot tietää että hän pinnaa..

Mutta eikö nykyaikana voi antaa millään kelleen potkuja?ap.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat