Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Täällä joku ilmotti että on olemassa pakistanilaisten vaimoille joku keskustelupalsta ja mä haluaisin liittyä siihen, mut en tiiä miten. Viestin kirjottaja ilmotti oman maili osotteensa ja siihen kirjotin ja hän vastasi vaan että jätä jäsenhakemus. Mutta ku pistin mailia takas ja kysyin miten jäsenhakemus tehää niin en oo saanut vastausta. Sitten mailasin sen listan osotteeseen jonka hän myös ilmotti mut sitten tuli vastaus että vain listalle kuuluva voi kirjottaa sinne.Siis jos sä listan pitäjä tai joku muu listalainen näätte tän viestin niin vastatkaa mulle että miten voin tehä sen hakemuksen että pääsisin mukaan? Kiitos!

Kommentit (4)

Mä sinne liity sivulle pääsin vielä tänään.. mutta nyt mä luulen että se on poistettu kun ei toimi enään. Enhän voi olla 100%varma mutta vähän siltä tuntuu että toi toinen nimimerkki joka etsii suomi-paki henkilöitä on sama ei vain sitä voi myöntää :D

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Mä sain tämmösen vastauksen takas....Alla olevaa viestiä ei voitu toimittaa. Vain yhteisön jäsenet voivat lähettää viestejä tähän osoitteeseen. Sähköpostiosoite, josta lähetit viestin, ei ole yhteisön jäsenen sähköpostiosoite.Jos olet yhteisön jäsen, voit tarkistaa tai muuttaa yhteisöön rekisteröityessäsi käyttämäsi sähköpostiosoitteen Sähköpostiasetukset-sivulla.Jos et ole vielä yhteisön jäsen, mutta haluat liittyä, voit jättää jäsenhakemuksen nyt.Jos haluat lisätietoja MSN-yhteisöistä tai tarvitset lisäohjeita, tutustu Ohje-sivuihin.

http://help.msn.com/fi_fi/helpwindow.asp?INI=wcv8.ini&H_APP=MSN+Web+YhteisötKiitos,MSN-yhteisöt.Sitten avasin tuon linkin mut se ei auennut. Koitan yrittää vielä, mut jos tuo linkki on kirjotettu väärin niin pistätkö sen niin ku se oikeesti on?Kiitos.Osoite noihin msn yhteisöihin on aina tälläinen alussa http://groups.msn.com jne.. Eli löysin sen tällä: http://groups.msn.com/ZindabadPakistan. Tarvitset hotmail.com s-posti osoitteen jota se tuossa kysyykin. Kun et kuulu siihen yhteisöön vielä siihen tulee sellainen että sallittu vain jäsenille, tai jotain sinne päin. Ja siinä on liity nappula. Siitä siihen sitten liitytään ja yhteisön valvojalta tulee sulle postia kun on sut hyväksynyt sinne. Olikohan vaikeasti selitetty :) mutta inshaAllah ymmärsit!

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat